Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posljednji puta su bile i to jedna samo,prije 3 godineIma li na sickoj onih cigancica
Policija razjebala sve hahahahaPosljednji puta su bile i to jedna samo,prije 3 godine
Policija razjebala sve hahahaha
Nije tacno nego narkomani sto pljackaju te jadnice, pa je jedna porezana skalperom od strane narkomana ,zena u bolnici iskrvarila a taj je jos uvjek u zatvoru.Policija razjebala sve hahahaha
Pa ko ih pljacka jeli vi znate racunati jeli stvarno mislis da policija i kriminalci nisu upetljani bas ste glupiNije tacno nego narkomani sto pljackaju te jadnice, pa je jedna porezana skalperom od strane narkomana ,zena u bolnici iskrvarila a taj je jos uvjek u zatvoru.
Glup si ti neznas bolje od mene sta je bilo i to je dovoljno da si ti tu jedina budalaPa ko ih pljacka jeli vi znate racunati jeli stvarno mislis da policija i kriminalci nisu upetljani bas ste glupi
Jeste dodu iz druge drzave objave javni oglas da se guze i ostanu mjesec dana i sav novac koji zarade ponesu sve sretne sa sobom i eto to tako prode neopazeno od strane kriminalaca i policije....Glup si ti neznas bolje od mene sta je bilo i to je dovoljno da si ti tu jedina budala
Ja kad sam rekao da ih je policija razjebala nisam mislio da ih je pohapsila nego upravo ovo da su upetljaniJeste dodu iz druge drzave objave javni oglas da se guze i ostanu mjesec dana i sav novac koji zarade ponesu sve sretne sa sobom i eto to tako prode neopazeno od strane kriminalaca i policije....
I sad ne ideš na Šićki nego fino kod njih i oni te povežu sa damamaJa kad sam rekao da ih je policija razjebala nisam mislio da ih je pohapsila nego upravo ovo da su upetljani
Pa samo glup covjek moze iskreno povjerovati da se sve ovo desava bez njih majke ja nemogu da vjerujem da su ljudi toliko naivni brateJa kad sam rekao da ih je policija razjebala nisam mislio da ih je pohapsila nego upravo ovo da su upetljani
Ja bih ova javno da se zahvalnim bivsoj djevojci koja me navela na cari masaze. Hvala ti ljepotice sto si mi otvorila oci. Do sada sam isprobao 10tak masaza i odlicne su! Znam da citas ovaj orum.
Jedinu negativnu recenciju koju imam je za Minie, narkomanku za koju preporucujem apsolutno da izbjegavate! Hajde sto je urokana, ali picka ko jogurt majko draga. Morao sam glumiti da sam svrsio samo da pobjegnem.
PS: Mnoge vase djevojke, djevojke nekog druga, ili obicne djevojke citaju ovaj orum. Veliki pozdrav za njih, neke ce se pronaci, a neke ce vam se javiti privatno![]()
XBON, usta ih jebem raspala, kladionicarskaJel bio neko s ovom novom Mionom? slatka je na prici, na slikama bas mlado izgleda
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|