Dora i Sara Misliš na Nji Sara se Bez Zaštite Udara Jeli TeNije Dora ona je u Bl, ovo je onaj sto se lozi na koleginicu. Dok je on traži ona sunca ribicu na moru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dora i Sara Misliš na Nji Sara se Bez Zaštite Udara Jeli TeNije Dora ona je u Bl, ovo je onaj sto se lozi na koleginicu. Dok je on traži ona sunca ribicu na moru.
NemaIma li na sickoj onih cigancica
moze u pp brojCrna sa stupa
danas Sarajevo
Utorak Doboj
Četvrtak Mostar
Petak I subota Banja Luka
Broj pp
Al ti kasniš hahaha nema ih sigurno jedno 10ak godinaIma li na sickoj onih cigancica
Ovo zadnje potpisujem, samo sto ocekuju da uzmu 200-300eura za sat.Ja bih ova javno da se zahvalnim bivsoj djevojci koja me navela na cari masaze. Hvala ti ljepotice sto si mi otvorila oci. Do sada sam isprobao 10tak masaza i odlicne su! Znam da citas ovaj orum.
Jedinu negativnu recenciju koju imam je za Minie, narkomanku za koju preporucujem apsolutno da izbjegavate! Hajde sto je urokana, ali picka ko jogurt majko draga. Morao sam glumiti da sam svrsio samo da pobjegnem.
PS: Mnoge vase djevojke, djevojke nekog druga, ili obicne djevojke citaju ovaj orum. Veliki pozdrav za njih, neke ce se pronaci, a neke ce vam se javiti privatno![]()
Burazeru, nema dzabe ni kod stare babe, samo da ne gleda na sat i to je fer cijena. Mi u Teslicu imamo samo desankuOvo zadnje potpisujem, samo sto ocekuju da uzmu 200-300eura za sat.![]()
Kada je profi djevojka u pitanju, oke, ali neko ko nije u ovom poslu, ko ne zna osnove zanata i gleda samo da uzme pare, to je vec previse.Burazeru, nema dzabe ni kod stare babe, samo da ne gleda na sat i to je fer cijena. Mi u Teslicu imamo samo desanku![]()
Kako mislis jogurtJa bih ova javno da se zahvalnim bivsoj djevojci koja me navela na cari masaze. Hvala ti ljepotice sto si mi otvorila oci. Do sada sam isprobao 10tak masaza i odlicne su! Znam da citas ovaj orum.
Jedinu negativnu recenciju koju imam je za Minie, narkomanku za koju preporucujem apsolutno da izbjegavate! Hajde sto je urokana, ali picka ko jogurt majko draga. Morao sam glumiti da sam svrsio samo da pobjegnem.
PS: Mnoge vase djevojke, djevojke nekog druga, ili obicne djevojke citaju ovaj orum. Veliki pozdrav za njih, neke ce se pronaci, a neke ce vam se javiti privatno![]()
Cekam da se jave privatnoJa bih ova javno da se zahvalnim bivsoj djevojci koja me navela na cari masaze. Hvala ti ljepotice sto si mi otvorila oci. Do sada sam isprobao 10tak masaza i odlicne su! Znam da citas ovaj orum.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|