Imali Šta od Tuzle Do BrčkogNeko kontakt za Milf Tuzla i okolina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali Šta od Tuzle Do BrčkogNeko kontakt za Milf Tuzla i okolina
gdjeCrna mala sa stupa vam je danas tu, ekstra usluga...
Po mogucnosti ekipa iznad 30 godina.Mostar, subota i nedelja, mladja djevojka u pitanju, moja licna preporuka.
+387 61 799 971 (Sutra iza 15:00)
Dobro si rekao čovjeku, da ne bi dobio jos kakvu bolešćinu.Ne idi ni slucajno narkomanka raspala ruzna ko lopov neka rusevina gdje radi bolje dodaj jos 50 km i odi kod neke ruskinje moze se nac za 200 km
Prvi put da cujem da je nake sa col ok, obicno je ili prevara ili onako.Bio sam kod lea sa city of love cura je okej slike su orginal ljubazna sve ok
Prevara....Prvi put da cujem da je nake sa col ok, obicno je ili prevara ili onako.
Jel sad prevara ili nijePrevara....
jebe lud zbunjenogCrna mala sa stupa vam je danas tu, ekstra usluga...
Sve Prevara i Prozivanja ŽalosnoPrevara....
gdje bude tacno?Plavka u Rajlovcu kraj puta bude često, srednjih godina gospođa malo punija taman, sise guzica sve top
Pusenje 50km
Sex pola sata 100km
Sve preporuke, nije drska ne pozuruje
Bio sam u prolazu i nisam imao vremena puno, za 50km mi je popusila i cak se u krilu malo nabijala. Nazalost nisam imao vremena ali sve preporuke 10/10
Dobijes 2 neizljecive i 3 neotkrivene bolestiDobro si rekao čovjeku, da ne bi dobio jos kakvu bolešćinu.
Moze brojImam Par Brojeva Razmjena Tuzla Brcko Brod Bosanski Doboj
Prije par mjeseci sam imao 4 ture za Sarajevo i prolazio sam bas tu ,gospodja se fino reklamira i uvijek je nasmijana kada se prolazi,nego mene je zainteresovala bila jedna druga koja je bila tu u isto vrijeme,malo punija ,smedja kosa djeluje bas dobra gospodja,da li je neko vidjaoPlavka u Rajlovcu kraj puta bude često, srednjih godina gospođa malo punija taman, sise guzica sve top
Pusenje 50km
Sex pola sata 100km
Sve preporuke, nije drska ne pozuruje
Bio sam u prolazu i nisam imao vremena puno, za 50km mi je popusila i cak se u krilu malo nabijala. Nazalost nisam imao vremena ali sve preporuke 10/10
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|