obrad 12345
Member
Imam samo inicijale spominjala je se ovde S.Z .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle jeAko neko ima sta o njoj da pomogne.
Povremeno objavi oglas na sex oglasima za Brcko, ne otkriva identitet tako da neznas dok ne odeš, tarifa joj je 250 km.Ne znam cuo sam za nju zato i pitam ima ovde nesto o njoj spominjana je.
Ko od ove ima BrojPovremeno objavi oglas na sex oglasima za Brcko, ne otkriva identitet tako da neznas dok ne odeš, tarifa joj je 250 km.
MeNema ni whatsapp ni viber ?
Nemoj brate ići ne vrijedi ni 20km vjeruj a traži 130km pola sata mršava neuredna samo bolest pokupit nemoj slučano vjeruj miNema ni whatsapp ni viber ?
PpMe
Nemoj brate ići ne vrijedi ni 20km vjeruj a traži 130km pola sata mršava neuredna samo bolest pokupit nemoj slučano vjeruj mi
Pozdrav Kurvica22 jel mi možeš napisati molim te koliko košta pola sata kod tebe u četvrtak sam u Tz i želio bih te posjetitiHe he bitno je da imaju lovu i kurac,a sta ti imas prstice debele,smrdljive da tipkas![]()
Rekla ti je dzaba samo joj se javiPozdrav Kurvica22 jel mi možeš napisati molim te koliko košta pola sata kod tebe u četvrtak sam u Tz i želio bih te posjetiti
Možeš pisati i pp molim te
Pisi ti 061701308Pozdrav Kurvica22 jel mi možeš napisati molim te koliko košta pola sata kod tebe u četvrtak sam u Tz i želio bih te posjetiti
Možeš pisati i pp molim te
Ako može 50km pola sata rado bi svratio i javio se al nemam tvoj br ako može da mi daš br , ne želim te uvrijediti izgledaš super stvarno ali ja toliko mogu platim za pola sata brzinskiRekla ti je dzaba samo joj se javi![]()
Svasta drkaj onda ne gubi vrijeme, vec si se javljaoAko može 50km pola sata rado bi svratio i javio se al nemam tvoj br ako može da mi daš br , ne želim te uvrijediti izgledaš super stvarno ali ja toliko mogu platim za pola sata brzinski![]()
Svasta drkaj onda ne gubi vrijeme, vec si se javlj
Možel 100km pola sata preko toga stvarno nemoguSvasta drkaj onda ne gubi vrijeme, vec si se javljao
Po meni nema nekog pravila, obzirom da nisu vise ni recenzije relevantne jer ih pisu botovi ocigledno. Iz mog nekog iskustva, dajem prednost curama koje imaju recenzije, mada opet naglasavam nema pravila. Npr kad sam ja otkrio Carlu Martins prije par godina nije imala niti jednu recenziju. Ista situacija je bila i za Vivi (trenutno se nalazi u BL). Medjutim, najvise puta sam se i opeko ako nisu imale recenzije.ljudi zelim da vas pitam za cure koje imaju 0 reviews na egeu (verified normalno) jel idete kod takvih i kakvo vam iskustvo? jel ima uglavno fora zasto te cure imaju 0 reviews il to nije toliko bitno i jednostavno im niko ne ostavio a mogu da su dobri?
jel imas neko najgore iskustvo da spodelis kod nekuPo meni nema nekog pravila, obzirom da nisu vise ni recenzije relevantne jer ih pisu botovi ocigledno. Iz mog nekog iskustva, dajem prednost curama koje imaju recenzije, mada opet naglasavam nema pravila. Npr kad sam ja otkrio Carlu Martins prije par godina nije imala niti jednu recenziju. Ista situacija je bila i za Vivi (trenutno se nalazi u BL). Medjutim, najvise puta sam se i opeko ako nisu imale recenzije.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|