Javim se curi, kaze 50€ 30 minuta. Posto smo bili udaljeni 5 minuta pitam je da dodje kod mene u hotel manji, kaze nece u nepoznato, i da dodjem u neke raspale sobe "Kod cara", u blizini aerodrome. Hajde reko ok, par minuta voznje.
Sacekao je 10 minuta kako je i rekla. Ja odavno bolje iskustvo nisam imao, ni sa curom.
Kad je dosla, sise ogromne, ali ne one sto vise, vec normalne i lijepe, nisam se mogao nagledat. Oko 35 godina.
Cura je malo opicena, ali sex 10/10 iznabijao je kao da mi je prvi i posljednji put, sve
sa uzitkom prima i trazi jos. Oral bez kondoma. Kazem joj da me nadrazuje kad me ljubi po prsima,
tek onda se zadaje jos vise. Ostali preko 1h, do duse jednom samo, pricali onako. Bolji odnos
cijene i usluge odavno nisam imao. Izbacila sise dok smo sjedili, bolje reko idi ti... Jedini "minus", malo napuhane usne, koje joj ne pristaju
ni izgledu ni licnosti, nije plasticna, ni izvjestacena, osim tih usana, koje su po meni bez veze.
Druga recenzija, za mini mous. Sta reci sto vec nije receno, "kume", ba. Bio neku noc, kaze "hajd svrsi, ne znam kako cu izdzati jos ove 3 minuta (od 1h)", fakat me nasmija, kao da ja na klik to mogu, ali radi posao, potrudila se, uz povremeno gundjanje koliko dugo mi treba. Bila je cista i uredna, bio sam i ranije, ali nije ovako bila.
Doggy mi nikako nije Isao, niti svidio, na silu probao, misionar ok, onako, nije za pamcenje, navlazila se, ali ovaj put malo skupila noge, tako da sam odustao nakon 5 minuta.
Ali vise sam otisao na oral svakako, to smo i bili dogovorili, gdje se stvarno potrudila, i bilo je dobro. sex 4-5/10, oral i ostalo odlicno, ocjena bod vise zbog truda, 8/10.
Izgled jace sise, trbuh i guzovi, lice ok.