BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Trebao bi ga neko puknut macorom u glavu. Lik smara cure, piše i curama u SA, Mo, Bl zbog takvih cure ne stignu da odgovore onima koji bih došli kod njih.
Kada iznosiš neke stvari potrkijepi ih dokazima. Jedine cure kojima sam se javljao jesu one iz Tuzle i okoline i o tome sam se ovdje oglašavao i navodio da li dotična traži x bon ili ne. I nisam ja kriv nikome što se pronašao u mom komentaru o maloljetnici koju ste spominjali u komentarima ranije pa iste brisali

Kada iznosiš neke stvari potrkijepi ih dokazima. Jedine cure kojima sam se javljao jesu one iz Tuzle i okoline i o tome sam se ovdje oglašavao i navodio da li dotična traži x bon ili ne. I nisam ja kriv nikome što se pronašao u mom komentaru o maloljetnici koju ste spominjali u komentarima ranije pa iste brisali

Nije to sve neces domace da jebes ne valja ti, ti si picko bez para trazis kad ti starci dadnu baksis da jebes ha ha

Kad domaće budu izgledale kod top modeli neka tad onda daju pičke za po 200e sat. Dok god izgledaju ko izjebane mečke za mene ne vrijede ni 50e. A i na kraju krajeva svaka domaća kojoj sam se javio traži x bon a ja na to ne nasjedam
I jedini koji ovdje moljaka za pičku si ti braneći određene tuzlanske kurave po ovom forumu u nadi da će se neka smilovati i dat ti

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh