BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Djaba ti broj ispita te kao da za fbi radis, odkud ti kontakt ko si sta si itd

A plus maloljetna sto Alky kaze..

Držite se ljudi Ruskinja ubjedljivo najbolje otpuštene na max, dodjes u hotelcinu gori sve onda te zagrli kad dodjes pije pivo slusa muziku na laptopu bas prijatna atmosfera.
Fata te lagano,poljubi mirisu bas, sve poze koju pozelis ti da nikad mi nije zao marke dati za njih.
Ono sto najviše volim nisu nafurane gleda fakat da te zadrži da joj opet dodjes a ne da te skine s qrca za 5 minuta i da pozuruje kao da ona tebi plaća a ne ti njoj.

Djaba ti broj ispita te kao da za fbi radis, odkud ti kontakt ko si sta si itd

A plus maloljetna sto Alky kaze..

Držite se ljudi Ruskinja ubjedljivo najbolje otpuštene na max, dodjes u hotelcinu gori sve onda te zagrli kad dodjes pije pivo slusa muziku na laptopu bas prijatna atmosfera.
Fata te lagano,poljubi mirisu bas, sve poze koju pozelis ti da nikad mi nije zao marke dati za njih.
Ono sto najviše volim nisu nafurane gleda fakat da te zadrži da joj opet dodjes a ne da te skine s qrca za 5 minuta i da pozuruje kao da ona tebi plaća a ne ti njoj.
nevezano o cemu se prica, istina je da su ruskinje/ukrajinke najljepse zene na svijetu, zgodne, vitke, lijepe
latine su mi nekako too much, imaju nabijeno tijelo i velike guze/sise i nekako visak kg
azijatkinje su dosta slicne ruskinjama valjda zbog hrane jer jedu vise morsku hranu i takva im je fizionomija

pa maloljetna je pas ti mater
Imam ja broj od lannur,ali malojetna je ljudi ,sacekajte jos godinu haha. A imam drugu ima 20 godina ,ima i jaranicu ,obije su top izgledaju kao lannur,samo sto sa ovom drugom moze ugovoriti samo preko ove sto imam broj ,al obije su top,potrude se ,puse bez kondoma,fakat super djevojke. Mogu dati broj samo ozbiljnim ,i ako neko ima nesto za razmjenu naravno razmjena djevojaka koje su isto tako mlade do 25 26 godina i zgodne.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh