Dobar Dan imas mozda broj i Žunic Svjetlana iz Doboja PozdravI ova marija sa sex oglasa jel bio tko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar Dan imas mozda broj i Žunic Svjetlana iz Doboja PozdravI ova marija sa sex oglasa jel bio tko
Vjerovatno spava pustit ce ga
Na slikama je jedna, ali uzivo druga cura, mladja i ljepsa od ove na profilu. Prvo me poslala na jedan ulaz, pa daj posalji sliku tj selfie trenutni, pa onda drugi, pravi ulaz,
dvije zgrade dalje, u centru Sa.
Cekao 10ak minuta, i bas kad sam se htjeo okrenuti i otici, salje poruku sad moze, i otvara ulazna vrata. Cura nekih 27 godina po izgledu, kako je i rekla, brazilka, lijepa, utegnuta i prijatna.
Engleski prica ok, ne najbolje, ali moze se sporazumit, ubaci poneku brazilsku rijec tokom razgovora, sto mi je cak bilo simpaticno.
Po ulasku sam otisao u wc da operem ruke, odma mi je ponudila peskir a i na odlasku, takodjer.
Sise su mislim silikoni, ali oblik je dobar, i dobro su uradjeni, inace to bas bas ne volim, ali jedva da sam primjetio kod nje.
Nakon malo price, krece pusit, bez kondoma. Stvarno se potrudi da udovolji, i radi i dodatne stvari, bez problema. 15ak minuta tako, i stavlja mi kondom.
Sto mi je bilo neobicno, nisam ni trazio, krece se ljubit, sto me bas nalozilo u trenutku.
Inace, 30 minuta 100€, 1h 150€. Tu je jos 7 dana, pa ide za Banja Luku, i ne zna hoce li se vracat u Sa. Meni je legla, bio sam spreman vratiti se ako bude ikakvih neugodnih iznenadjenja, medjutim, cura je stvarno korektna i ljepsa od ove na profile. Na kraju sam produzio, umjesto 30 minuta, ostao sam sat i jos nesto.
Visina mozda 170, 65kg, par manjih tetovaza, jako lijepi guzovi i lice, svjeze i cisto mirise.
Nakon par neugodnih iskustava, ugodno iznenadjenje, svakako vrijedna preporuke.
Ko ti je ta, gde se oglašava?Jel jebo ko onu stefanku iz Bijeljine kakva je neko iskustvo
Ko je ta? Ima li neka Iz Bijeljine da je koliko toliko okJel jebo ko onu stefanku iz Bijeljine kakva je neko iskustvo
Ko je ta? Možeš li mi molim te dati njen kontakt?Bila dan u Bijeljini, bio sam sa njom cista trudi se do 21.2 je u brckom
Kakva je ženaNeko nesto Bijeljina osim Zane
Hvala saljite u DM
Neko nesto Bijeljina osim Zane
Hvala saljite u DM
Na wa pise JelenaOvo je broj od Ivane 38766251369
Ako odes, javni kakva je bila?
Trazi X bonOvo je broj od Ivane 38766251369
Ako odes, javni kakva je bila?
Prijatelju, i ja sam broj dobio na ovom forumu. Nisam bio sa njom, tako da ne znam. Jedino sto sam htio je pomoci u nevoljiTrazi X bon
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|