Na slikama je jedna, ali uzivo druga cura, mladja i ljepsa od ove na profilu. Prvo me poslala na jedan ulaz, pa daj posalji sliku tj selfie trenutni, pa onda drugi, pravi ulaz,
dvije zgrade dalje, u centru Sa.
Cekao 10ak minuta, i bas kad sam se htjeo okrenuti i otici, salje poruku sad moze, i otvara ulazna vrata. Cura nekih 27 godina po izgledu, kako je i rekla, brazilka, lijepa, utegnuta i prijatna.
Engleski prica ok, ne najbolje, ali moze se sporazumit, ubaci poneku brazilsku rijec tokom razgovora, sto mi je cak bilo simpaticno.
Po ulasku sam otisao u wc da operem ruke, odma mi je ponudila peskir a i na odlasku, takodjer.
Sise su mislim silikoni, ali oblik je dobar, i dobro su uradjeni, inace to bas bas ne volim, ali jedva da sam primjetio kod nje.
Nakon malo price, krece pusit, bez kondoma. Stvarno se potrudi da udovolji, i radi i dodatne stvari, bez problema. 15ak minuta tako, i stavlja mi kondom.
Sto mi je bilo neobicno, nisam ni trazio, krece se ljubit, sto me bas nalozilo u trenutku.
Inace, 30 minuta 100€, 1h 150€. Tu je jos 7 dana, pa ide za Banja Luku, i ne zna hoce li se vracat u Sa. Meni je legla, bio sam spreman vratiti se ako bude ikakvih neugodnih iznenadjenja, medjutim, cura je stvarno korektna i ljepsa od ove na profile. Na kraju sam produzio, umjesto 30 minuta, ostao sam sat i jos nesto.
Visina mozda 170, 65kg, par manjih tetovaza, jako lijepi guzovi i lice, svjeze i cisto mirise.
Nakon par neugodnih iskustava, ugodno iznenadjenje, svakako vrijedna preporuke.