Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je ta Merima, moze li pp?Zna li neko sta je sa Merimom iz Ilijasa isao sam prije godinu dana vise se ne javlja
Hvala Vam do neba. Ne bih zelio da poslije na forumu i ja pisem losa iskustva o posjeti i da mi je krivo na uzalud potroseno vrijeme i energiju.Jarane, ko ormar doslovno. cca 170 kg. Ona je sva kvadratna sa prolivenim sisama. Ima umiljat glasić i vrhunski puši. Pa ako voliš takve dejstvuj.
Koja je dogovorena cijena sa Elmom?Bio sam tri puta kod nje.. jednom je bila u b.potoku,kasnije na otoci.. me znam gdje je sad.. njene su slike, visoka je, vitka.. kes na ruke, nije nikakva prevara
Bas tako, kao da samo vrhunske misice prodaju avoje usluge.Pa ni dubaji nema cijene ko bosna cuj 20 min 130e
Nisam bio, al znam da radi samo pola sata 120kmPozdrav
Moze li neko reći iskustva Belisima iz Lukavice ako je bio
ako je to ona starija teta malo je deblja al voli sex bas i perverzna je. pusi predobro za moj ukus i zeljePozdrav
Moze li neko reći iskustva Belisima iz Lukavice ako je bio
Ako moze broj u pp prijatelju bio bih mnogo zahvalan...Lp.ako je to ona starija teta malo je deblja al voli sex bas i perverzna je. pusi predobro za moj ukus i zelje
Prijatelju moze li njen broj?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Burazeru citas poruke od prije 2-3 godine daj Boze da ikakav odgovor dobijesPrijatelju moze li njen broj?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|