Bio sam tri puta kod nje.. jednom je bila u b.potoku,kasnije na otoci.. me znam gdje je sad.. njene su slike, visoka je, vitka.. kes na ruke, nije nikakva prevaraI mene zanima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio sam tri puta kod nje.. jednom je bila u b.potoku,kasnije na otoci.. me znam gdje je sad.. njene su slike, visoka je, vitka.. kes na ruke, nije nikakva prevaraI mene zanima
Evo neko poslije mene napisa sve isto sto i ja sta nije tacno?Nista od ovoga nije tacno![]()
Nije imala smjestaj, drska prilikom razgovora, na porukama jos gora.Evo neko poslije mene napisa sve isto sto i ja sta nije tacno?
Ima li bilo ko kakav pouzdan broj, mozda bih mogao i smanjiti kriterijePozdrav, moze li broj djevojke u Banja Luci da nije xbon, a ni previse bibava?
Hvala
da li je to ona plava što živi na Vracama?Nije imala smjestaj, drska prilikom razgovora, na porukama jos gora.
Ja ovo ne bi nikome preporucio.
Link za snimak?Sta je sa Sonjom iz I. Sarajeva? Jos uvijek samo masaže? Je li popustila? Hoće li ga bar malo uzeti u usta? Na snimku koji sam gledao zna posao.
Ja kad sam bio imala je smjestaj na svrakinom cini mi se ili tu negdje. Dogovorili se u 5 min a nasli za 15. Ne kazem da je nesto posebno al nije ni cijena. Ocito cura nema stalno prebivaliste i raspolozenjeNije imala smjestaj, drska prilikom razgovora, na porukama jos gora.
Ja ovo ne bi nikome preporucio.
Ja znam za jednu sa Vraca, nije plava.da li je to ona plava što živi na Vracama?
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|