BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Zamolio bih sve ljude da reportaju spužvubob za veliku laz, djevojka radi samo masaže normalne i to odlično radi pored nje bude 3 djece kako te nije sram i stid lagati majmuncino jedna debilska.

Drugo napravio je drugi profil za sebe gdje traži xbon i sami ste se uvjerili i lafo uvjerava vas da je pravi profil mongoloid al saznat cemo za tebe kad tad ko si i sta si.
Problem je što se više klošara inflitiralo na forum, naprave oglas I ovde napišu da su bili sa njom da se ko navuče.

Pokušavaju da dobiju x bon ili neku drugu elektronsku uplatu. Prave profile i na EGE pa daju ovde komentar da su bili, prateći forum mijenjaju taktiku i traze tek kad dođeš na adresu. Većina neće platiti ali gubiš vrijeme i cimaš se džaba.
Ma nikad ne uplaćujem nekom nepoznatom unaprijed, niti iko treba, al to cimanje mi je bezveze. Hajd sve to, ne može me tako oštetiti nikako, al što piše ovdje broj od djevojke koja se ne bavi time.

Ma nikad ne uplaćujem nekom nepoznatom unaprijed, niti iko treba, al to cimanje mi je bezveze. Hajd sve to, ne može me tako oštetiti nikako, al što piše ovdje broj od djevojke koja se ne bavi time.
Zbog osvete iz njihovog ugla. Obično im neko proda priču, jebavao sam ja nju, kad pokušaju i ne dobiju očekivano osjećaju se povrijedeno, njemu je dala a meni nije e sad cu se ja osvetiti i objaviti broj. Ne cimas se ti puno jer živiš u gradu ali ima ljudi iz manjih mjesta koji pređu pedeset i više km da probaju neku stranjkinju. Zbog toga na ege više postavljaju lažne profile sa crnkinjama jer znaju da će mnogi hteti da probaju nešto egzotično.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh