BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Brazilka u Isevića sokaku na broju 14 prvi sprat, desna vrata, mafija čista, zaobilaziti u širem krugu. Ubrzaje, laže, manipulira, doslovno pokrade pare...
Protjerati iz grada, pa nismo se ni u jedni ni drugi ni treći borili da nas brazilke jebu, nego da jebemo...
U usporedbi sa Ruskinjama i Ukrajinkama npr. Milijana sušta dobrota , ova je čista mafija, zlo, neljubazno , iz čehre se vidi da je bjelosvjetsko govno, vjerovatno hoće i ukrasti ...

Brazilka u Isevića sokaku na broju 14 prvi sprat, desna vrata, mafija čista, zaobilaziti u širem krugu. Ubrzaje, laže, manipulira, doslovno pokrade pare...
Protjerati iz grada, pa nismo se ni u jedni ni drugi ni treći borili da nas brazilke jebu, nego da jebemo...
U usporedbi sa Ruskinjama i Ukrajinkama npr. Milijana sušta dobrota , ova je čista mafija, zlo, neljubazno , iz čehre se vidi da je bjelosvjetsko govno, vjerovatno hoće i ukrasti ...
Sreca pa nisam navalio bio , hvala na info 👍

nije baš takva, malo si pretjerao, al je tačno da ne vrijedi usluga tih para.

Bio sam na toj adresi prije dva, tri mjeseca i tad je bila neka jako neljubazna i otresita cura koja je samo gledala na sat i da me se što prije riješi. Ne znam da li je to ta ali definitivno taj stan treba zaobilaziti u širokom luku.

Bio sam na toj adresi prije dva, tri mjeseca i tad je bila neka jako neljubazna i otresita cura koja je samo gledala na sat i da me se što prije riješi. Ne znam da li je to ta ali definitivno taj stan treba zaobilaziti u širokom luku.
Ma jaro nisam ga umočio dva triput, pa ti jebem mater, šta ti misliš da mi nalazimo pare na putu. Mrš odakle si i došla, pa ima ovih i na ege i naših iscjediće te da se vratiš ko od majke rođen. Namjerno uzmem gledati u sat jer mi je nešto govorilo da neće ispošrovati, nakon deset minuta već ubrzaje, ma mrš u pm moje je hoću li ili neću svršiti a tvoje da se jebeš koliko je plaćeno ili raus ionako si nelegalna i drugima otimaš hljeb...jebem joj mater a i onom ko je dovede

ljudi kad ce te skontat da su brazilke 99% veliki kurac. ruskinje su sampionke ako bas hocete strano meso. 1 od 100 nevalja. brazilke su isti kurac ko i kineskinje samo troduplo skuplje

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh