BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Izbjegavajte kineskinje obavezno, ja hajde da probam da proberem koju katastrofa izgledaju i lazno se predsavljaju ajd to sam i znao al da onako ruzno izgledaju pa bolje nikad ne jebat.

Lazovcine prave, udjem 5 da biram ma reko odo ja kuci bjezi odavde one se sjebase hahaha mrs u pm prevarantsku

Izbjegavajte kineskinje obavezno, ja hajde da probam da proberem koju katastrofa izgledaju i lazno se predsavljaju ajd to sam i znao al da onako ruzno izgledaju pa bolje nikad ne jebat.

Lazovcine prave, udjem 5 da biram ma reko odo ja kuci bjezi odavde one se sjebase hahaha mrs u pm prevarantsku
Svi ovi brojevi iz Vijetnama su zapravo lažni profili. Da ne trošite svoje vrijeme i živce zaobiđite. Umjesto prsate plavuše vrata će vam otvoriti kineskinja.

Ako neko ima koji broj za masazu provjerenih Tuzla i okolina neka se javi pa imam i ja par brojeva ,znaci samo nek se javljaju ovi koji imaju brojeve

Carla Martins nesto najbolje sto se u BiH moze probati od brazilki. Probo sam je kada je prvi put dosla u Tuzlu (cini mi se prije 3 godine). Nakon toga sam isao kod nje kad god bi dosla. Imali smo neku vibru, znao sam platiti 1h, a ostati 2h jer mi nikad nije gledala na sat, jebo sam je i vise od dogovorenog tipa pod tusem itd. Medjutim kad kaze stop to je to nisam nikad forsirao dalje. Ogromna mana sto ne zna progovoriti rijec engleskog. Inace imam i njeno pravo ime, drustvene mreze, privatni broj, ali eto sad sam u svjezem braku pa sam se penzionisao iz ovog sporta.

Jedino sto bih ponovio u uvijek jeste Maya brazilka, nazalost ne dolazi vise u Bosnu, obzirom da su mi ostali profili u favoritima na EGE vidim da je u Skopju 90% vremena ali su profili skriveni ne mogu je naci. Eh ona je 100/10, prelijepa, tecno govori engleski i precista preuredna
Jarane, ovo nekako tako nostalgično, srceparajuče, gdje se izgubi miša joj...🙂🙃😁

Carla Martins nesto najbolje sto se u BiH moze probati od brazilki. Probo sam je kada je prvi put dosla u Tuzlu (cini mi se prije 3 godine). Nakon toga sam isao kod nje kad god bi dosla. Imali smo neku vibru, znao sam platiti 1h, a ostati 2h jer mi nikad nije gledala na sat, jebo sam je i vise od dogovorenog tipa pod tusem itd. Medjutim kad kaze stop to je to nisam nikad forsirao dalje. Ogromna mana sto ne zna progovoriti rijec engleskog. Inace imam i njeno pravo ime, drustvene mreze, privatni broj, ali eto sad sam u svjezem braku pa sam se penzionisao iz ovog sporta.

Jedino sto bih ponovio u uvijek jeste Maya brazilka, nazalost ne dolazi vise u Bosnu, obzirom da su mi ostali profili u favoritima na EGE vidim da je u Skopju 90% vremena ali su profili skriveni ne mogu je naci. Eh ona je 100/10, prelijepa, tecno govori engleski i precista preuredna
Maya brazzilian, tako se oglašavala?

Ljudi, ne znam da li se iko seća od vas i da li je bio iko sa njom, Pandora se zvala na ege, preselila se u Beograd sad i dole radi, možda ima godina i pol dana kako je bila zadnji put u Sarajevu, kakva je to pička bila i jebačica Bože moj jedini 100€ joj je tad bilo pola sata, sad je digla na 150€, a vrijedi dati vjerujte mi za takvu curu vrijedi dati i više i počastit je, ja se nadam iskreno da će opet pravit turneju po BiH, bio sam sigurno sa njom 5-6 puta, jedno od najboljih iskustava što sam doživio sa prostitutkom, osjećao sam se kao da sam sa devojkom, mnogo dobar kvalitet se prije mogao naći za 100€, ovo danas što se nudi je go kurac

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh