BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav drustvo,da li je neko isao u Christal Club Sarajevo,kao striptiz klub ,treba uskoro mi doci drustvo iz vana neko pa su nacu li da ima taj klub,pa ako je neko bio da mi napise neka iskustva,ima li se sta za vidjeti ili pak bolje novac potrositi na neke dame nase s oglasa.
Bolje idi negdje drugo, ja bio prosle god 70km sto dama pije pice samo, a gdje je sto moras da im stavljas pare u gacice koje od njih kupis od nocnog kluba, nit sam jebo niti pipao otislo mi 3 hiljade km

Ovi oglasi na EGE takmicenje filtera za lice. Mnoge izgledaju kao animirani likovi. A ko zna kako u stvarnosti izgleda, da li je uopste ista osoba. Sve na prevaru, lutrija. Prije je bilo domacih i budes im redovna, sad nestaju kao magla, mijenjaju brojeve, ne mozes ih kontaktirati. Sve je ovo postalo toliko lazno... Prije su se znale javiti privatnom porukom kad vide da si ovdje jer trazis a ne da pises gluposti (vecina samo zato i dolazi), ali i to skoro nikako sada. Nemamo svi vremena na bacanje, radimo i novac nije problem, ali da nisu cifre sulude ( ne dajem iz principa), ali cini se da se ovo pretvara u sport besposlenih, sto forum, sto oglasi.

Bio ja danas, djevojka zmaj. Malo smo imali problema oko dogovaranja termina, trajalo je par dana sto do mene, sto do nje sto javi za termi pola sata prije. Ali juce joj rekao da mi kaze kad danas da dodjem i onda smo sve dogovorili. Prelijepa, zgodna, grudi su silikon, to mi se jedino nije dopalo. Ne zuri, ne gleda telefon, bas se trudi. Cak me i pocastila analom kratko jer me to zavlacila oko termina.
Sve preporuke, stan joj je top, sve cisto mirisljavo.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh