Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Totalno drugacije iskustvo imam sa njom . Isao sam dva puta bez ikakvih problema sve bilo top . Prave njene slike 100% . Prijatna kad dodje i sve bilo po dogovoru za oba puta .Ma fake drug odes u hotel i ne dodje, svi koji misle otic da znaju da je prevara Sany iz Zenice fus slike kao ima 25 godina kasnije bloka samo...
Nismo svi kao ti bez love. Ali čovjek uvijek polazi od sebe, pa tako i ti.Nisam ti ja kriv što si besparić
Reče kreten koji ovo pišeNismo svi kao ti bez love. Ali čovjek uvijek polazi od sebe, pa tako i ti.
Crnka, ako citas mogu li dobiti tvoj broh u pp. Super si, simpa cura
Jadniče svaka tvoja poruka je traženje brojaSa njom sam postao muṣ̌karac
Na Stupu prije 5 godina. I ja bih platio za njen kontakt![]()
Ima Vesna malo motanih cvaja i jebanje bez kondoma, samo mi se nejavljajte u pp nedam dzabaEldo odjavi se i sakrij se u mišju rupu![]()
TopPlavuša otoka, neko iskustvo? Kakva je?
Bio je kolega, Mladvozac pitaj njega ostavljao je tu recenziju.Jel ko bio kod ove?
Prije je bila mostar sad je Tuzla
Ma jos 2 covijeka su mi isto imala sitt sa njom, javili se dogovorili nije dosla iskreno da je ne znam.. to hoce li doci ili ne kad jednom uradi ne isplati se nikom tkd nezz.Totalno drugacije iskustvo imam sa njom . Isao sam dva puta bez ikakvih problema sve bilo top . Prave njene slike 100% . Prijatna kad dodje i sve bilo po dogovoru za oba puta .
Jesi nervozan, danas valjda puno parova na kladionici, a ti nisi uspio naći jebača za svoju prostitutku, pa ste ostali kratkih rukava.Jadniče svaka tvoja poruka je traženje broja
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|