BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ne kontam kako nema neka zena od 40 do 50 godina kojoj treba malo drustva, odlazak na večeru pa onda sta bude. Prije desetak godina je takvih bilo na sve strane. Bukvalno je izvedes i zguzite se bez nekih gluposti ko danas
Prije deset godina je bio drugi svijet. Sad je sve prevara, gluma, bonovi, sponzorisanje i zatvoreni krugovi. Sad se i te od 40 i 50 sponzorisu jer ima dovoljno simpova kojima mogu komandovati. Seks je nebitan, novac i kontrola su glavni. I svake godine ce biti sve gore. Plus kasaba moja SA ima specificno komplikovan mentalitet. Zajebati covjeka je prioritet.

Prije deset godina je bio drugi svijet. Sad je sve prevara, gluma, bonovi, sponzorisanje i zatvoreni krugovi. Sad se i te od 40 i 50 sponzorisu jer ima dovoljno simpova kojima mogu komandovati. Seks je nebitan, novac i kontrola su glavni. I svake godine ce biti sve gore. Plus kasaba moja SA ima specificno komplikovan mentalitet. Zajebati covjeka je prioritet.
A tek 2008 godine sta je sve bilo.
Pa onda kad su se pojavile sve bolje i boleje. Svjetska ekonomska kriza.
Aj stonvolem kad godina izda sve poskupi pojeftini pizda.

Tako je vidis kakvih ima oni bi al nesto ne mogu jebu finansije
Hoćeš i nju pitati popust kao i @Kurvica22 , zar si stvarno spao na to da se moraš svakoj uvlačit u šupak dati daju popust, nećeš jebat ako ne platiš, džaba braniš kurve, reci mi je li ti uvlačiguzu javiš ovoj @Kurvica22 kad netko napiše nešto o njoj na forumu ili sama visi na forumu jer nema posla?

Hoćeš i nju pitati popust kao i @Kurvica22 , zar si stvarno spao na to da se moraš svakoj uvlačit u šupak dati daju popust, nećeš jebat ako ne platiš, džaba braniš kurve, reci mi je li ti uvlačiguzu javiš ovoj @Kurvica22 kad netko napiše nešto o njoj na forumu ili sama visi na forumu jer nema posla?
A ha ha boli me racku sto ti pises evo vjeruj citam i smijem se, volim samo da vas nerviram jbg🤣🤣🤣☕️oplaka od smjeha od ovih tvojih izjava misu mali🤣🤣🤣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh