BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav svima, ako moze neka preporuka za pouzdanu djevojku iz Sarajeva koja radi outcall, prvi mi je put pa ne bih neugodne situacije... molim poruku u inbox

Poštenoo! Cijena od 100KM bi bila realna, ako ostaje par sati.
I zadnji put ovde da se oglasim,posto stvarno necu vise pisat,niti zavisim od ovog foruma ni od takvih pedera kao ti.Cast izuzecima ovde,ima dosta mojih klijenata a i pedera uhljupa koji nemaju svoj zivot,tebi niko nemoze pomoc zao mi je,tako i kad mi se javis na broj napisem ti isto.Ima Bisexs ljudi koji vole muskarce i zene.A meni je zao sto ti nemas picku medju nogama a i tebi sigurno,onda ne bi bio ovde i blebeto sigurno i bio nervozan sto nemas pare! POZ I STA GOD NAPISES TI ILI BILO KO SLICAN TEBI NEBI VAM DALA DA MI PICKU POLIZETE POZZZ.

I zadnji put ovde da se oglasim,posto stvarno necu vise pisat,niti zavisim od ovog foruma ni od takvih pedera kao ti.Cast izuzecima ovde,ima dosta mojih klijenata a i pedera uhljupa koji nemaju svoj zivot,tebi niko nemoze pomoc zao mi je,tako i kad mi se javis na broj napisem ti isto.Ima Bisexs ljudi koji vole muskarce i zene.A meni je zao sto ti nemas picku medju nogama a i tebi sigurno,onda ne bi bio ovde i blebeto sigurno i bio nervozan sto nemas pare! POZ I STA GOD NAPISES TI ILI BILO KO SLICAN TEBI NEBI VAM DALA DA MI PICKU POLIZETE
Šta si se upalila? Samo smo napisali našu recenziju! NE VRIJEDIŠ 200KM! I Ajde hvataj se noge i prošetaj ulicom možda se zakaci neki penzioner.

Dodji u HR, tu imas 150 e za sat
I zadnji put ovde da se oglasim,posto stvarno necu vise pisat,niti zavisim od ovog foruma ni od takvih pedera kao ti.Cast izuzecima ovde,ima dosta mojih klijenata a i pedera uhljupa koji nemaju svoj zivot,tebi niko nemoze pomoc zao mi je,tako i kad mi se javis na broj napisem ti isto.Ima Bisexs ljudi koji vole muskarce i zene.A meni je zao sto ti nemas picku medju nogama a i tebi sigurno,onda ne bi bio ovde i blebeto sigurno i bio nervozan sto nemas pare! POZ I STA GOD NAPISES TI ILI BILO KO SLICAN TEBI NEBI VAM DALA DA MI PICKU POLIZETE POZZZ.

Dodji u HR, tu imas 150 e za sat

Daj mi popust molim te! Samo ignor vjeruj njima je gore kad nista ne odgovaras🤣😉Vise se jedu jbg, pa i Jelenu Krleusu mnogi lincuju blate. Budi pametna govno ostaje govno😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh