Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je toPlavuša otoka, neko iskustvo? Kakva je?
Loša kaže ima 30 godina ono 40+,pozuruje non stop neko zvoni na interfon ona ide da se javi u pola akcije. Guza sise ok, faca izvještačena nikakva. Higijena ok stan ok.Plavuša otoka, neko iskustvo? Kakva je?
Ja sam platio 100e pola sataNe znam, razmišljam da odem ali opet 250€ za sat sa ženom od 40 godina mi se čini previše
koliko je? ima li kontakt?Loša kaže ima 30 godina ono 40+,pozuruje non stop neko zvoni na interfon ona ide da se javi u pola akcije. Guza sise ok, faca izvještačena nikakva. Higijena ok stan ok.
Ne znam mogu li ostavljat javno broj, posalji pp. Na slikama tijelo top, ovde je kude neki, ali ovde i fale najlosije, pa najbolje mozda da probas za sebe, ja jos nisam bio.Hoce li iko reci ko je plavuša otoka i broj
I mene zanima svaka informacijaZna li neko ovu Belmu Gazelu iz Mostara sto radi masaže jel radi i Happy End mozda
Javiš se i provjeriš hahahah ali čisto sumnjam da nije fakeJel bio neko kod ove znal se jel xbon![]()
U tuzliJe li bio neko kod Rubi u Ruzli sa Ege
Nije na rizli u stanu jeU tuzli
Znam da je u stanuNije na rizli u stanu je
Ma vrijedi samo idiZnam da je u stanu
Je li bio neko vrijedi li otici
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|