koliko je? ima li kontakt?Loša kaže ima 30 godina ono 40+,pozuruje non stop neko zvoni na interfon ona ide da se javi u pola akcije. Guza sise ok, faca izvještačena nikakva. Higijena ok stan ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko je? ima li kontakt?Loša kaže ima 30 godina ono 40+,pozuruje non stop neko zvoni na interfon ona ide da se javi u pola akcije. Guza sise ok, faca izvještačena nikakva. Higijena ok stan ok.
Ne znam mogu li ostavljat javno broj, posalji pp. Na slikama tijelo top, ovde je kude neki, ali ovde i fale najlosije, pa najbolje mozda da probas za sebe, ja jos nisam bio.Hoce li iko reci ko je plavuša otoka i broj
I mene zanima svaka informacijaZna li neko ovu Belmu Gazelu iz Mostara sto radi masaže jel radi i Happy End mozda
Javiš se i provjeriš hahahah ali čisto sumnjam da nije fakeJel bio neko kod ove znal se jel xbon![]()
Ivana | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Oral i klasika kod mene u smestaju pozovi me slika je moja lica crnka grudi trojka 🥰seksi-adresar.co
U tuzliJe li bio neko kod Rubi u Ruzli sa Ege
Nije na rizli u stanu jeU tuzli
Znam da je u stanuNije na rizli u stanu je
Ma vrijedi samo idiZnam da je u stanu
Je li bio neko vrijedi li otici
A sta je uvreda sto sam momku preporucio crnkinju rekao da ide, tebi ako smeta nemoj citat naberiOvo je propala tema jer se stalno vrte iste osobe, a joṣ̌ se poč̣eli i vrijeđati. Fakat dno
Je li bio ko tamo? Je li se moze dogovoriti ručna masaza?Da li neko ima iskustva sa Thai masazom kod BKc cuo sam da moze i oral i rucna na kraju ?
Tvoja svaka poruka je NEKO BIO kod ove kod one!Neko bio kod Bridget u Banjaluci sa COL
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|