BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Omar Husic (mjesecar) nisam ja kriva sto te zena napustila,i ti sto zelis da jebes dzabe nemas pare,ja i Malina se ne jebemo za veceru sto si nam nudio na Orebicu! Sam se provaljujes jos cu ti fejs ovde stavit da svi vide kako si propao to sam ti i rekla,sto bi rekli izhrndo se 🤣🤣a ja idem gore a ti dole jbg ko ti kriv lijeci svoje frustracije negdje drugo! Ne jebemo se sa starijima kao sto si ti pozzz.
Jako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare

Jako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare
Ma jami bolan ajd voz i ti,nije on moj klijent kao prvo,a drugo on je supak kao i ti

Pa i tvoja mati daje picku za pare samo ti jos nisi skontao jbg

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh