Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj broj imas na Ege i cityofloveMoze neko broj od Kurvice22
Koja si ti na ege i col ime tamoMoj broj imas na Ege i cityoflove
Domaca ne mozes pogrijesitKoja si ti na ege i col ime tamo
Rina hanna una ? Moze se fulit bgmDomaca ne mozes pogrijesit![]()
A ti si tuzlaDomaca ne mozes pogrijesit![]()
Ako ti nije tesko napisi mi u porukama mogu ja do ujutru tamo traziti i pogadjatiMoj broj imas na Ege i cityoflove
Jako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pareOmar Husic (mjesecar) nisam ja kriva sto te zena napustila,i ti sto zelis da jebes dzabe nemas pare,ja i Malina se ne jebemo za veceru sto si nam nudio na Orebicu! Sam se provaljujes jos cu ti fejs ovde stavit da svi vide kako si propao to sam ti i rekla,sto bi rekli izhrndo sea ja idem gore a ti dole jbg ko ti kriv lijeci svoje frustracije negdje drugo! Ne jebemo se sa starijima kao sto si ti pozzz.
Ma jami bolan ajd voz i ti,nije on moj klijent kao prvo,a drugo on je supak kao i tiJako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare
Pa i tvoja mati daje picku za pare samo ti jos nisi skontao jbgJako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare
I jos ovo nek poz kolegu tenisera,za razliku od njega sto je propali profesor! JBG zna covjek sta valja,a vi mozete da pusite kurac jbg,samo ne znam kome! Ajd sad imam posla nego da pisem sa pojedinim idiotima koji bi mater dali za gram spida kladionicari ljudi bez zivota bez para a ja imam picku baby...Jako neprofesionalno od tebe, pisati imena klijenata na forumu, po meni su ludi svi ovi što te posjete nakon ovoga, evo sve što si debela, bahata i ružna, nego još pišeš imena klijenata, još piše propali profesor tjelesnog, kojim zanimanjem se ti možeš pohvaliti, pa ti si kurva, iznajmljuješ pičku za pare
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|