BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

znali ko radi li ova Lannurdelsur ili Babyblue sa tiktoka.. cini mi se da se Mia zove.Ako neko ima broj ili zna pouzdano nek mi javi u pp

Pozz ekipa
Evo ovako posto se svi brojevi kriju kao da će se ona stvar potrošiti,imam par brojeva za Tuzlu i Brčko pa kome šta odgovara
Neki su provjereni,neki ne
0603393496 Tuzla korektna,nema smjestaj 100 eur
066533461 Brcko,trazi xbon
065256447 Tuzla dama ok,trebamo se vidjeti ovih dana pa javljam sve
Ima u Brckom i Dora bbw nemam njen kontakt,izgubio sam ili je promijenila broj ali je cura ok voli se zezati
Ima Selma sto bude u autu okolina Brckog,ne javlja se na broj
Ima neka Emina iz Orasja,ne znam da li radi
065613023 30min 80km malo je krupnija ali je ok
Dobio sam ovaj broj nije provjeren 066752018
Imaju Danijela i Sabina cure rade za 50 km,samo sto traze videopoziv prije susreta
Nadam se da će ovi brojevi nekom pomoći,a ovaj forum i jeste da se brojevi dijele međusobno i da se dijele utisci

Pozz ekipa
Evo ovako posto se svi brojevi kriju kao da će se ona stvar potrošiti,imam par brojeva za Tuzlu i Brčko pa kome šta odgovara
Neki su provjereni,neki ne
0603393496 Tuzla korektna,nema smjestaj 100 eur
066533461 Brcko,trazi xbon
065256447 Tuzla dama ok,trebamo se vidjeti ovih dana pa javljam sve
Ima u Brckom i Dora bbw nemam njen kontakt,izgubio sam ili je promijenila broj ali je cura ok voli se zezati
Ima Selma sto bude u autu okolina Brckog,ne javlja se na broj
Ima neka Emina iz Orasja,ne znam da li radi
065613023 30min 80km malo je krupnija ali je ok
Dobio sam ovaj broj nije provjeren 066752018
Imaju Danijela i Sabina cure rade za 50 km,samo sto traze videopoziv prije susreta
Nadam se da će ovi brojevi nekom pomoći,a ovaj forum i jeste da se brojevi dijele međusobno i da se dijele utisci
Prestanite objavljivat privatne brojeve, jeste realni?
Da hoce javno da se eksponira, objavila bi sama broj.
Koji debili ja ne vjerujem.

Kod većine djevojaka što sam bio našao sam broj na stranicama CoL i EGE, jednu sa sexi oglasa i dvije sa ovog foruma. Uglavnom najlakši put je preko stranica CoL i EGE.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh