Ivanaaaaaa
New member
Ivanaa 063636422 novi broj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivanaa 063636422 novi broj
Placanje kroz Mastercard .....Maey Sarajevo, Independent | City of Love
Hi here for the real gents to please,tesse,foreplay,pussy rub and lot fun i offer stress free body to body massage bare sloppy blowjob sloppy deepthroat heading handjob face sitting 69 good squirt sex and lot more i ...cityoflove.com
Jel bio neko?
jel ima neka grupa nesto voljan sam ucestvovatiIma nas dobrih i kvalitetnih, makli smo se foruma, zatvorili krug i tjt.
Ma imaju drug nece poslat moras iskopat, i ja trazim vec par dana kao da od njih picke trazis. Cemu forum nije mi jasno.I da ovdje niko nikad neće poslat broj za Zenicu.
Ma kineskinje 100%, cim vidis 5-6 profila ista adresa i cijena slivna nema od tog nista
99% sam siguran da je lažni oglas i da u stanu čeka Kineskinja 35+ opet moram pitati za vaše iskustvo/mišljenje ako je neko bio.
Izgled 10/10, cijena 140€ sat, Lukavica. Sve je previše dobro da bi bilo istinito.
Moze li broj u pp
Jbg svako ima svoj ukus.. meni je bilo kao da se znamo 10 godina higijena top ona pricljiva ima teme korektan i sex.. meni je fkt ok sve bilo. Opet svako ima svoj ukusMinie je najbezveznija zenska kod koje sam bio. A mislio sam da je najbolja po slikama i mislio sam to je ta sa kojoj bi mogao svako malo uzivati . Razočarao sam se maximalno
I ja bih volio neki komtakt za Bijeljinu i okolinu ako nije problem..Hvala unaprijedLjudi neki kontakt Bijeljina ili okolina do 50kilometara okolo,dacu koji broj u razmjenu imam ih 10ak iz BN ,pozz @scanija pisao sam ti brojeve nisi odg..
Je li moze br od djevojke? Hvala unaprijedMoze i meni broj od te iz Lukavice? Hvala
Pozz, je li moze broj u PP?Ima u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Mozda je IvanMostar neko kontakt ?
Izuzev ove Ivane koja ne odgovara na poruke
Čim vidiš da u Lukavici, neki broj iz Vijetnama ili da je cijena za pola sata 70-80€, to su Azijatkinje. Obično smaraju da dođeš, šalju odmah adresu i izbjegnu poziv. Ostale strankinje pristaju na poziv od par sekundi čisto da se uvjeriš da je ona osoba sa fotografija.
99% sam siguran da je lažni oglas i da u stanu čeka Kineskinja 35+ opet moram pitati za vaše iskustvo/mišljenje ako je neko bio.
Izgled 10/10, cijena 140€ sat, Lukavica. Sve je previše dobro da bi bilo istinito.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|