Sulejman Veličanstveni
Member
Zasto konkurencija prvo drugo narkomani misle kako doc do para lako,ni jedna koja ide po turnejama nije sama vjerujZasto ih ljudi napadaju meni nikad nece bit jasno…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto konkurencija prvo drugo narkomani misle kako doc do para lako,ni jedna koja ide po turnejama nije sama vjerujZasto ih ljudi napadaju meni nikad nece bit jasno…
PpMarko, može broj djevojke iz Lukavice, pravnice. Hvala
Zato što pretpostavljaju da imaju dosta para. Ovoj je 1h 250€, neka ima 15 mušterija u 7 dana (a rekao bih da može imati i dosta više) to je 3750€. Pretpostavljaju da je sama, da ne zna naš jezik a i da se boji prijaviti policiji. Šta će reći, radim kao prostitutka i ukrali su mi pare. Ja mislim da bi joj samo kaznu napisali a da teško da bi pronašli lopova. Vjerojatno one imaju neke svoje šeme, tipa da u stanu pored bude neki muškarac koji ih štiti ali opet im ni to ne garantuje potpunu sigurnost.Zasto ih ljudi napadaju meni nikad nece bit jasno…
Lopovi iz Sa dolaze u Tuzlu da pljackaju ali opet ih pronadju i tvorza, sta ce da uzme samo prije njega sto odradi ne drze pare kod sebeZato što pretpostavljaju da imaju dosta para. Ovoj je 1h 250€, neka ima 15 mušterija u 7 dana (a rekao bih da može imati i dosta više) to je 3750€. Pretpostavljaju da je sama, da ne zna naš jezik a i da se boji prijaviti policiji. Šta će reći, radim kao prostitutka i ukrali su mi pare. Ja mislim da bi joj samo kaznu napisali a da teško da bi pronašli lopova. Vjerojatno one imaju neke svoje šeme, tipa da u stanu pored bude neki muškarac koji ih štiti ali opet im ni to ne garantuje potpunu sigurnost.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|