momakmostar
New member
ista u mostaru sad neka lokalna?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko je ofalila? Prije 5-6 godina je usluga bila odlicna.Kakva je ova Marija P sto ima posebnu temu na forumu, jeli to ova https://cityoflove.com/profile/735458/696461/2448 .
Zadnjih x stranica nikakve recenzije, a oglasa nikad vise, pomoglo bi da ko podjeli kakvo iskustvo i ostavi komentar na temi iskustva i recenzije.
Mia Mione top preporuka. Ima na cityoflove i EGE. Uskuga, komunikacija, sve.
Ova
Znaci 0, radi sve, ali SVE, ali da je ona meni platila, opet nebi otisao.Lara hot 0644586111 Sarajevo, Independent | City of Love
No scam,no money before meeting.Comunicative girl,I like to meet real gentlmans who want to have quality spended time.Write me,call me,whats up.cityoflove.com
Faca 2/10, tijelo ok.
Higijena 0, a ni psiha mi ne djeluje bolje. Otisao nakon 30 min, trebao ostat jos jednu rundu ali nema sanse nakon sto se razbistrilo. Na putu kuci nisam vjerov'o u sta sam ga guro i jos platio.
Bolesna Je DrugIma li ko broj od one Svjetlane,sto vozi bus . Mislim da je iz Doboja.
Sta joj jeBolesna Je Drug
Ima li ista u Lukavici da valja?
Imas poljakicuLjudi ima li iko ista dobro za Lukavicu saljite gori znaci stavit cu ga u uticnicu
Kakva je koliko traziImas poljakicu
Pisali su gore
Negativno iskustvo što se mene tiče. Pisao sam joj danas da dođem. Spremio pare i došao u Sarajevo (živim 1h od Sarajeva) , čekao je 3h i ništa od odgovora. Vjerovatno me blokirala, iz kog razloga ne znam. Samo znam da sam izgubio 5h a vratio se suvog kurca. Ako ništa barem sam uštedio 500KM.
Ajjj ljudi kakva je ovo pušilica, to nisu istine. Bio sam prošle godine sa njom i dan danas pamtim tu ljepotu akcije. Nažalost, kao i uvijek, van sam Sarajeva kada je ovakva roba prisutna.![]()
Nema je vise na EGE, i ja sam joj maloprije pisao ali nema odgovoraNegativno iskustvo što se mene tiče. Pisao sam joj danas da dođem. Spremio pare i došao u Sarajevo (živim 1h od Sarajeva) , čekao je 3h i ništa od odgovora. Vjerovatno me blokirala, iz kog razloga ne znam. Samo znam da sam izgubio 5h a vratio se suvog kurca. Ako ništa barem sam uštedio 500KM.
Pitao sam jednog lika sa foruma da joj pusti poruku i pita zašto me blokirala.Nema je vise na EGE, i ja sam joj maloprije pisao ali nema odgovora
SifilksSta joj je
Jesam, ništa spektakularno. Ne vidim pompe osim što svugdje može.Je li iko imao sa Monikom Lust čast da se kara.
Bio jednom.Pozdrav,
Ima li tko iskustvo sa ovom kod Ekonomske škole 065/613-023
Imam namjeru otići pa bi molio ako je neko bio iskustvo
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|