BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Kakva je ova Marija P sto ima posebnu temu na forumu, jeli to ova https://cityoflove.com/profile/735458/696461/2448 .

Zadnjih x stranica nikakve recenzije, a oglasa nikad vise, pomoglo bi da ko podjeli kakvo iskustvo i ostavi komentar na temi iskustva i recenzije.

Mia Mione top preporuka. Ima na cityoflove i EGE. Uskuga, komunikacija, sve.

Ova
Znaci 0, radi sve, ali SVE, ali da je ona meni platila, opet nebi otisao.
Faca 2/10, tijelo ok.
Higijena 0, a ni psiha mi ne djeluje bolje. Otisao nakon 30 min, trebao ostat jos jednu rundu ali nema sanse nakon sto se razbistrilo. Na putu kuci nisam vjerov'o u sta sam ga guro i jos platio.

Nažalost Bosna je najsiromašnija sto se tiče kurvi pogotov kontakata . Beskorisan je ovaj folder foruma jer sve se svodi na pitanja imal ko broj a broj ili slabo ko ima a i ako ima neće podjeliti . Zato kad odem u Bg to završim za deset minuta . Jeste naravno da je ogroman grad ali nije recimo ni Sarajevo toliko malo da je lakše naći dlaku na dlanu nego kvalitetan kontakt

Jedna lijepa recenzija..
Prije par dana sam bio kod minie prvi put.
Zaista sve najjj za djevojku..

Usluga 10/10
Higijena 10/10
Ne pozuruje i trudi se max..
Minie je najbezveznija zenska kod koje sam bio. A mislio sam da je najbolja po slikama i mislio sam to je ta sa kojoj bi mogao svako malo uzivati . Razočarao sam se maximalno

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh