BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Javio sam se na 5 različitih brojeva sa EGE stranice i svih 5 mi šalje istu lokaciju na dobrinji. Zna li neko da l' to radi samo jedna kineskinja ili ih ima više?
Meni se tako desilo prošle godine i ja odem kineskinja otvara vrata a u drugoj sobi druga kineskinja, i nije bila skupa 80 eur koliko god izdržiš dok ne svršiš, jebiga kad ga mala uzela u usta ja joj u usta svršio, vjeruj ni jedna mi ga nije popušila kao ona

Ako je blizu Merkatora na Dobrinji nemoj ići. Lažne slike, usluga očajna
Već sam jednom bio, nego me interesovalo da li ih stvarno ima više. Meni je usluga bila sasvim ok, normalno djevojka nije bila kao sa slika, ali iskreno i nisam očekivao više. Iskreno, ko god je zagorio, ove djevojke mu mogu riješiti problem.

Meni se tako desilo prošle godine i ja odem kineskinja otvara vrata a u drugoj sobi druga kineskinja, i nije bila skupa 80 eur koliko god izdržiš dok ne svršiš, jebiga kad ga mala uzela u usta ja joj u usta svršio, vjeruj ni jedna mi ga nije popušila kao ona
Ako si odmah svršio pri prvom dodiru ti nisi bio zagorio, nego pregorio 😄. Ja kad sam bio nedavno cijene su bile 70€ pola sata (1 snošaj), 130€ sat vremena (2 snošaja). Meni je dosta jednom jer mogu dugo izdržati.

Jel bio neko ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh