BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

E raja, jel bio ko kod ove (Lana) kaze kliker bon, ali na ruke
Nemam iskustva s ovim, ali vidim da pisete po forumu da te bonove treba odjebat
Unaprijed hvala

Kako nisu u ovom poslu? Ma hajde molim te svaki 10 zna ko su njih dvije!!
Bile djevojke u poslu ili ne nije ok pisati necije ime prezime ovdje..svi imaju privatni zivot i ne treba se useravati u njega..A poslije kad se neko usere u vas zivot bude nemoj nisam ja..
Dosta sam ja vas sretao kod nekih djevojaka i pitam se kako mogu ovo uopste raditi jer sunce ti jbm neobrijan kurac je slika i prilika za vecinu kako izgledate..Moras imati bas jaku kiselinu da bi legao neko pored takvih hudinija..
I onda se cudite sto nema brojeva sto nema zena...ima ih vjerujte mi mnogo koje ovo rade samo nece s hudinijima..
Pa vama dati broj Ram..ane Ni.e Da.e. Sam.e Ha.e pa strasno bi ih uvrijedio..
😎

Bile djevojke u poslu ili ne nije ok pisati necije ime prezime ovdje..svi imaju privatni zivot i ne treba se useravati u njega..A poslije kad se neko usere u vas zivot bude nemoj nisam ja..
Dosta sam ja vas sretao kod nekih djevojaka i pitam se kako mogu ovo uopste raditi jer sunce ti jbm neobrijan kurac je slika i prilika za vecinu kako izgledate..Moras imati bas jaku kiselinu da bi legao neko pored takvih hudinija..
I onda se cudite sto nema brojeva sto nema zena...ima ih vjerujte mi mnogo koje ovo rade samo nece s hudinijima..
Pa vama dati broj Ram..ane Ni.e Da.e. Sam.e Ha.e pa strasno bi ih uvrijedio..
😎
Ja nisam ni napisao a ti si ocito njihov svodnik pa sve to znas. Ili one same pisu, pa neka crnka radi svoj posao! Nece malo joj para!Nek ne kuka onda rundav ovaj onaj onakav nema na kiti meda!

Ja nisam ni napisao a ti si ocito njihov svodnik pa sve to znas. Ili one same pisu, pa neka crnka radi svoj posao! Nece malo joj para!Nek ne kuka onda rundav ovaj onaj onakav nema na kiti meda!
Vidi druze ako jednom pogrijesis kod neke djevojke..prenaglis hoces i vise nego si platio pretjeras u necemu normalno je da nema sl.put.Isto tako to je do njih koga ce neka primiti kod sebe a do tebe mene i ostalih je da dodjemo uredni a ne rundavi u radnom odijelu..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh