Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledajte moje komentare i kada sam se priključio formu. U prvom svom postu već sam imao više recenzija od Vas koji ste ovdje od 2022.godine.hajd da čujemo neku tvoju recenziju, pokaži nam ?
Drug kad ukucam ovaj broj na wa izadje mi neka firma Elipso bavi se prodajom kucanskih aparata itd .... mozda si fulio broj nije joj ovaj sigurno .Sinoć sam bio kod jedne djevojke u Sarajevu, dobra nisam je vidjao ranije, aktivna je na secrethostessu doduse nisam je uspio nac na EGE, rekla je da ima 19 godina sto i njen izgled govori
Vrlo je ljubazna, stvara opuštenu i prijateljsku atmosferu, ništa se ne radi na brzinu. Ambijent je uredan, čist i ugodan, za razliku od onih brazilki na EGE sto sam bio. Toplo preporučujem svima koji traže pravo relaks iskustvo i ugodno društvo.
Ako moze nekome pomoci broj, 064 406 7959
m ajest 100% ne bi lik lagao.. samo ti nazovi..Drug kad ukucam ovaj broj na wa izadje mi neka firma Elipso bavi se prodajom kucanskih aparata itd .... mozda si fulio broj nije joj ovaj sigurno .
Sigurno....m ajest 100% ne bi lik lagao.. samo ti nazovi..
i sta kazes, secrethostess... buahahahahahahhSinoć sam bio kod jedne djevojke u Sarajevu, dobra nisam je vidjao ranije, aktivna je na secrethostessu doduse nisam je uspio nac na EGE, rekla je da ima 19 godina sto i njen izgled govori
Vrlo je ljubazna, stvara opuštenu i prijateljsku atmosferu, ništa se ne radi na brzinu. Ambijent je uredan, čist i ugodan, za razliku od onih brazilki na EGE sto sam bio. Toplo preporučujem svima koji traže pravo relaks iskustvo i ugodno društvo.
Ako moze nekome pomoci broj, 064 406 7959
Je li ima koji broj da je provjeren sa ove stranice? Ja sam neke kontaktirao i uglavnom sve redom fakeImaš za Banja Luku na As oglasi kontakata koliko hoćeš
Samo Katy znam da je pravi kontaktJe li ima koji broj da je provjeren sa ove stranice? Ja sam neke kontaktirao i uglavnom sve redom fake
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|