BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Porediš EU u kojoj je to legalno, i droga je jeftinija u Kolumbiji, koliko ih je ovdje upitača samo bi neke slike da bace dr*icu
Eventualno. Ja ne znam šta ti zamišljaš i koliko je tebi 100 e, svako ima pravo da cijeni sebe koliko želi, kao i što ti imaš pravo da je tebi to puno. Nije ovaj sport za svakoga, ako hoćeš ostavit utisak samo su dva načina ili da imaš para i da si galantan ili da si neki extremno dobar jebač što sumnjam..
Da imam para na bacanje, 100e za 15 - 20 min je PREVIŠE. Uvijek su tako glupe cijene bile pičke u SA jer nema konkurencije.
Onda se ne javljate na mobitel, slažete termin ako vam uleti bilo sta drugo, bezobrazne i nekulturne na pozivima itd
U jednom gradu u Belgiji npr odes u kvart, siguran, čist, stoji 30 treba u izlogu, mame te i biraš na licu mjesta a ovdje kad je bilo 100km tamo je bilo isto 50E a tamo je 50e NISTA.
Tako da se glupo osjecam da ovdje nekoj raspaloj dajem 100e. Ne govorim o tebi i ne znam ko si, generalno kazem

Hvala korektnim momcima :)

Danas ponovno Mostar. Sve informacije mogu na wap poruke 063100935, sve se možemo dogovoriti 💦Dobro jutro i želim dan pun osmijeha :)

Više polemike o cijenama umjesto o recenzijama, odnosno razmjeni informacija o uslugama djevojaka.

A vezano za cijene, tu je stvar jednostavna: Ponuda i potražnja.

I one idu za novcem (naravno i makroi, sa kojima dijele pola pola). Skoro svaka djevojka kod koje sam bio u Sarajevu sa EGE, pokazala mi je stotine poruka koje dobija dnevno.

Dakle, nisu samo jebači ovdje na forumu. Ima ih mnogo i Van foruma.

Para ima, posebno u Sarajevu, a itekako ih imaju likovi koji plaćaju ovu vrstu usluge, jer je postalo jeftinije da platiš žensku sat ili dva, umjesto da trošiš vrijeme i novac na neke večere, salone i šta ja znam ne.... na kraju potrošiš i mnogo više da bi dobio malo p....e

Ja sam bio nedavno kod one sa EGE koja je radila Nuru masazu. Dakle, 1h masaze, 100€.
Nakon masaze smo sjedili i razgovarali jedno satak. Stigne 2, nekada maksimum 3 masaze. A vjerujte dobila je 50tak poruka dok smo sjedili i razgovarali. Dakle, 100€ za masazu sa happy endom, ona stigne 2 ili 3 dnevno, a stotine upita.

Treba im i odgovoriti na te poruke... a za to valjda sluze i ti makroi, umjesto samo sigurnosne zastite.

Uglavnom, bilo bi lijepo da se vratimo recenzijama.

nedavno kod one sa EGE koja je radila Nuru masazu. Dakle, 1h masaze, 100€.
Nakon masaze smo sjedili i razgovarali jedno satak. Stigne 2, nekada maksimum 3 masaze. A vjerujte dobila je 50tak poruka dok smo sjedili i razgovarali. Dakle, 100€ za masazu sa happy endo

moje iskustvo kaze cim je Unverified, treba bjezati sto dalje od toga.
Cak i ove Verified nije 100% pouzdano

Pa tebe niko ne tjera da se javljas gdje nije za

Više polemike o cijenama umjesto o recenzijama, odnosno razmjeni informacija o uslugama djevojaka.

A vezano za cijene, tu je stvar jednostavna: Ponuda i potražnja.

I one idu za novcem (naravno i makroi, sa kojima dijele pola pola). Skoro svaka djevojka kod koje sam bio u Sarajevu sa EGE, pokazala mi je stotine poruka koje dobija dnevno.

Dakle, nisu samo jebači ovdje na forumu. Ima ih mnogo i Van foruma.

Para ima, posebno u Sarajevu, a itekako ih imaju likovi koji plaćaju ovu vrstu usluge, jer je postalo jeftinije da platiš žensku sat ili dva, umjesto da trošiš vrijeme i novac na neke večere, salone i šta ja znam ne.... na kraju potrošiš i mnogo više da bi dobio malo p....e

Ja sam bio nedavno kod one sa EGE koja je radila Nuru masazu. Dakle, 1h masaze, 100€.
Nakon masaze smo sjedili i razgovarali jedno satak. Stigne 2, nekada maksimum 3 masaze. A vjerujte dobila je 50tak poruka dok smo sjedili i razgovarali. Dakle, 100€ za masazu sa happy endom, ona stigne 2 ili 3 dnevno, a stotine upita.

Treba im i odgovoriti na te poruke... a za to valjda sluze i ti makroi, umjesto samo sigurnosne zastite.

Uglavnom, bilo bi lijepo da se vratimo recenzijama.
Daj ba ne seri, kakve recenzije ne biraš miss. Desetak raspalih pičaka narkomanki sa svojim narkomanskim momcima koji glume pimpove i psuju mater ovdje po forumu.

Daj ba ne seri, kakve recenzije ne biraš miss. Desetak raspalih pičaka narkomanki sa svojim narkomanskim momcima koji glume pimpove i psuju mater ovdje po forumu.
U pravu ste gospodine. Zašto da mi neko pomogne u odluci da potrošim novac na uslugu tako što će napisati recenzije?

I uz dužno poštovanje, nisu sve "raspale pičke", samo treba potrefiti, a zato i služe recenzije da ne biste otišli kod "raspale pičke".

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh