Haj javi ako sta saznas, vidio i ja al ne javi se0644401585 jel zna neko jel fake ova sa sex oglas piše da je iz Tuzle 26g ima samo viber Amina Hećo piše i ima neka slika ali izgleda kao fake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haj javi ako sta saznas, vidio i ja al ne javi se0644401585 jel zna neko jel fake ova sa sex oglas piše da je iz Tuzle 26g ima samo viber Amina Hećo piše i ima neka slika ali izgleda kao fake
Sliče na žensko ali nisu nikako ove djevojke koje su postavljene na portalu. Nervozne, užurbane, preplašene. Sex 2/10 i to jeje previše.Oprosti, ali jeli ih iko vidio uživo. Jesu li baš gabori ili sliče na žensko
isplatnije ti je ti ga baciti" desnicom!Jeli iko bio kod ovih kineskinja u Mostaru. vrijedi li to išta
Ako neko ima kontakt neka javi!cuo sam za zensku sto radi u premier kladionici kod icea u mostaru da se bas daje zna li iko ista
I Brazilka fejk?fejk oba profila.
Vratit će se, svaka se vrati, očekivati je i za nju istoOde Paloma iz Mostara. Šteta. Najbolja pička ikad koja je došla u Mostar.
Ma fake je sigurno meni je ona slika sa vibera odnekud poznata kao da sam vidio neki profil na egeHaj javi ako sta saznas, vidio i ja al ne javi se
sto raspravljate uopste o necem sto je 100% fake kao i vecina na toj straniciMa fake je sigurno meni je ona slika sa vibera odnekud poznata kao da sam vidio neki profil na ege
Ali smrdile su joj noge ko guzica.Ode Paloma iz Mostara. Šteta. Najbolja pička ikad koja je došla u Mostar.
Aj ne seri, pa za to i sluzi ovaj forum, da se pita za iskustva, bili smo i mi kod nekih drugih bez pitanja o iskustvu. Sta fali priupitati pa ako niko ne odgovori nikome nista?Vi biste po mogućnosti da vam neko drugi ode, izvidi situaciju, vidi zna li se treba dobro jebati, ispregovara vam dobru cijenu, pa da vi odete. I po mogućnosti još da joj taj izviđač bude prvi.
Ovo je sport koji igraš s rizikom. Ne može vam baš sve sigurica biti.
Moze li kontakt, link, sta god, u PP? HvalaEh ovako.... Izgled 8/10, ponasanje ljubaznost 11/10, radnja usluga 12/10.... Iskreno vrijedi otici i bukvalno uzivat. Sve pohvale.
ne fali ali se priupituje svaki dan te za iste zene... po nekoliko puta, a drugo.. necemo sigurno isto iskustvo imat ti i ja ili neko treci, to ovisi i od toga kakva su ti ocekivanja.. u pravu je ovaj gore.. odes i probas, ali u najmanju ruku nazoves i pitass zenu direktno sta te zanima, pa onda potrazis ima li ko kakva iskustva sa njom, i isto tako malo pretragu koristis a ne da pitas za crnku ili za snjezin broj koji je napisan 400x na ovom forumu..Aj ne seri, pa za to i sluzi ovaj forum, da se pita za iskustva, bili smo i mi kod nekih drugih bez pitanja o iskustvu. Sta fali priupitati pa ako niko ne odgovori nikome nista?
svrha davanja brojeva je - 0! em mnoge mijenjaju brojeve, pogotov ove koje se ne oglasavaju, em kad ih pocnu smarat tad odmah mijenjaju broj pa i saam ostanes bez kontakta.. da ne pricam o sakupljacima koji zicaju pare za broj ili razmjenu.. retardirano.. ako do sada nisi shvatio da se ovdje ljudi sprdaju napisu da su bili kod neke nepostojece, pa im onda pisete poruke i trazite broj itd.. mnogo je toga.. ako ne vjerujes eto samo jednom objavi post: jel bio neko kod Marije? pa ces shvatit valjda..Ovdje se ljudi vole praviti vaẓ̌ni pa žele da ih neko moli da podijeli broj ili neko iskustvo. Većina takvih uopṣ̌te nema brojeve niti neko iskuatvo, a upravo takvi najviṣ̌e ovdje piṣ̌u i spamaju forum.
Zato ozbiljniji ljudi trebaju odmah napisati broj i neki opis. Ako toga nema, ne vrijedi čitati njihove nebuloze
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|