Masaže / (@terapija_ip) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 5,315, prati: 1,251, objava: 97 – Pogledajte fotografije i videozapise Masaže / (@terapija_ip) na Instagramu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt te Ilme za Sarajevo
Pa ljudi lijece frustracije i na ozbiljnija dešavanja u zivotu, tek očekivati nešto bolje u ovom sportu. E sad i vi maserke dovodite klijente da očekuju više ističući atribute, veličina sisa, obrijana itd a nudite samo masazu. U Bijeljini je godinama radila žena samo maszu a nije nikad isticala sise i dupe, nije dovodila klijente u zabludu i nije imala problema.Čemu potreba za omalovažavanjem, i zar ste toliko naivni da bi neka od nas postavila i svoju sliku javno. Ne krivim ja vas, ali bar malo poštovanja pokažite. I sama se zgrozim kada mi neko dođe i misli da za svoj novac moze dobiti sve što poželi. I sa dozom prijetnje i svog bezobrazluka misli da može dobiti nešto na silu. I kada povlačite paralelu, raščistite u svojj glavi razliku između masaže i prostitucije...
Ali bukvalno!EGE opet zatrpan laznim profilima azijatkinja…
Ako voliš platit 100 KM za klasičnu masažu, idi...kod nekog ćeš i pušenje za te pare dobitiIskustva?![]()
Masaže / (@terapija_ip) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 5,315, prati: 1,251, objava: 97 – Pogledajte fotografije i videozapise Masaže / (@terapija_ip) na Instagramuwww.instagram.com
Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim….misli da za svoj novac
Dobro a jeftino teško. I ove jeftine podigle cijenu kako idu poskupljenja tako i oneIma li šta dobro a jeftino![]()
Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim…
Vaše izražavanje nam govori sve o vama. S kim sam imla prilke da radim a da smo preko poruka ili pozivom dogovarali tretman, već je unaprijed znao šta će i dobiti od usluge.Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim….
Smarate gos. ovdje se ganja sta da se je.eVaše izražavanje nam govori sve o vama. S kim sam imla prilke da radim a da smo preko poruka ili pozivom dogovarali tretman, već je unaprijed znao šta će i dobiti od usluge.
Nema posla izgledaSmarate gos. ovdje se ganja sta da se je.e
Oprosti, ali jeli ih iko vidio uživo. Jesu li baš gabori ili sliče na ženskoAli bukvalno!
Jeli iko bio kod ovih kineskinja u Mostaru. vrijedi li to išta
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |