BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Čemu potreba za omalovažavanjem, i zar ste toliko naivni da bi neka od nas postavila i svoju sliku javno. Ne krivim ja vas, ali bar malo poštovanja pokažite. I sama se zgrozim kada mi neko dođe i misli da za svoj novac moze dobiti sve što poželi. I sa dozom prijetnje i svog bezobrazluka misli da može dobiti nešto na silu. I kada povlačite paralelu, raščistite u svojj glavi razliku između masaže i prostitucije...
Pa ljudi lijece frustracije i na ozbiljnija dešavanja u zivotu, tek očekivati nešto bolje u ovom sportu. E sad i vi maserke dovodite klijente da očekuju više ističući atribute, veličina sisa, obrijana itd a nudite samo masazu. U Bijeljini je godinama radila žena samo maszu a nije nikad isticala sise i dupe, nije dovodila klijente u zabludu i nije imala problema.

Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim….
Vaše izražavanje nam govori sve o vama. S kim sam imla prilke da radim a da smo preko poruka ili pozivom dogovarali tretman, već je unaprijed znao šta će i dobiti od usluge.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh