Masaže / (@terapija_ip) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 5,315, prati: 1,251, objava: 97 – Pogledajte fotografije i videozapise Masaže / (@terapija_ip) na Instagramu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt te Ilme za Sarajevo
Pa ljudi lijece frustracije i na ozbiljnija dešavanja u zivotu, tek očekivati nešto bolje u ovom sportu. E sad i vi maserke dovodite klijente da očekuju više ističući atribute, veličina sisa, obrijana itd a nudite samo masazu. U Bijeljini je godinama radila žena samo maszu a nije nikad isticala sise i dupe, nije dovodila klijente u zabludu i nije imala problema.Čemu potreba za omalovažavanjem, i zar ste toliko naivni da bi neka od nas postavila i svoju sliku javno. Ne krivim ja vas, ali bar malo poštovanja pokažite. I sama se zgrozim kada mi neko dođe i misli da za svoj novac moze dobiti sve što poželi. I sa dozom prijetnje i svog bezobrazluka misli da može dobiti nešto na silu. I kada povlačite paralelu, raščistite u svojj glavi razliku između masaže i prostitucije...
Ali bukvalno!EGE opet zatrpan laznim profilima azijatkinja…
Ako voliš platit 100 KM za klasičnu masažu, idi...kod nekog ćeš i pušenje za te pare dobitiIskustva?![]()
Masaže / (@terapija_ip) • Fotografije i videozapisi na Instagramu
Pratitelja: 5,315, prati: 1,251, objava: 97 – Pogledajte fotografije i videozapise Masaže / (@terapija_ip) na Instagramuwww.instagram.com
Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim….misli da za svoj novac
Dobro a jeftino teško. I ove jeftine podigle cijenu kako idu poskupljenja tako i oneIma li šta dobro a jeftino![]()
Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim…
Vaše izražavanje nam govori sve o vama. S kim sam imla prilke da radim a da smo preko poruka ili pozivom dogovarali tretman, već je unaprijed znao šta će i dobiti od usluge.Ne bih se s tobom raspravljao, ali ovdje ti sve kaze. To je isto ko da odem auto kupiti i ne znam sta cu dobiti. Nisi doktorica, kurva si koja prodaje robu. A robu zelim da vidim prije nego sto kupim….
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|