Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Budeš li htjela podjeliti par info. javi mi se u PP...BANJA LUKAMaja 26 godina/ 170-60-4 Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju. Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 065 340 424
Tu sam veceras do 21:00 pa ponovi za 10 dana
Ja sam jedna imam 600+ neotvorenih poruka jer ne Stižem!, ne zato sto sam neozbiljna. Ako vidim porukuo u roku sat vremena ja odgovorim, ako ne vidim ne odgovaram, jer ne znam ja dal ste vi meni pisali sa posla, ja odgovorim posle 3 sata a kod žene vam telefoneto i to o razjasnili da mi ne pisete stalno neozbiljna si
![]()
Vjerojatno je neki raspali kladioničar pročitao da su je momci ovdje nahvalili pa misli nekog ošišat za xbon u TuzliSamo radi Sarajevo, provjereno. Inas njen profil i u sarajevu
pa preselis se u drzavu gdje na prostituciju gledaju kao na privrednu granuJebo ti zemlju gdje erotika spala na par ženskih imena, ko zna šta je Šeherom oridiniralo 2010 2015 /16/17/18 ovo danas je malo više nego pičkin dim...
Kako doći do kontakta@Kurvica22 jel dolaziš masirati na Jahorinu?
Kako će znati ko je stalni, ja poslije svakog susreta mijenjam broj?Obavjestenje od Sofije bice dostupna jos 15 dana i ide na pauzu..Kad se vrati sa pauze idu nove cijene(za stalne klinte ce ostaviti iste)
Danas Istocno Sarajevo
Sutra Mostar
Sve info na wap 065052735
Nije tacan broj, broj neki privatni od neke zenePozz
Jel tacan taj br
Jer nema ni viber ni wocap
hocel bit objavljen zvanicni cjenovnikObavjestenje od Sofije bice dostupna jos 15 dana i ide na pauzu..Kad se vrati sa pauze idu nove cijene(za stalne klinte ce ostaviti iste)
Danas Istocno Sarajevo
Sutra Mostar
200km cijena je inace,cura je stvarno top lijepa zgodna mlada ali pretjerano ce bit ako cijena ode jos goreObavjestenje od Sofije bice dostupna jos 15 dana i ide na pauzu..Kad se vrati sa pauze idu nove cijene(za stalne klinte ce ostaviti iste)
Danas Istocno Sarajevo
Sutra Mostar
Pola h200km cijena je inace,cura je stvarno top lijepa zgodna mlada ali pretjerano ce bit ako cijena ode jos gore
200KM je pola h.200km cijena je inace,cura je stvarno top lijepa zgodna mlada ali pretjerano ce bit ako cijena ode jos gore
I ja sam druze lijep i zgodan i imam para,treba njoj da je cast biti sa nekim kao sto sam ja, cuj 200 pola sata,uz duzno postovanje prema djevojci ali moze se puno bolje naci za tu lovu, dok je ovaca biti ce i vune200km cijena je inace,cura je stvarno top lijepa zgodna mlada ali pretjerano ce bit ako cijena ode jos gore
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|