sta ce ti razmjena za tuzlu valjda znas ko se u gradu nam jebe za pare a ko ne..Imam broj od Nejre iz Tuzle ako neko želi razmjenu za isti grad!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta ce ti razmjena za tuzlu valjda znas ko se u gradu nam jebe za pare a ko ne..Imam broj od Nejre iz Tuzle ako neko želi razmjenu za isti grad!
Broj mozr li poz..imas Almu iz Kiseljaka i Anu iz Uskoplja.. ako ti to nije daleko.. Alma je onak radodajka za jeftine pare a Ana je malo skuplja i radi na noc..
Daj broj te Ane…Broj mozr li poz..
Sta vam to govori??? Ni meni se ne javlja zato sto to nije nikakva Crnogorka nego nasa mala…sa…Sad je u Sarajevu, ali se ne javlja nikako![]()
Ne znam hahaha ovdje je nahvališe na sva zvona ali koliko sam vidio kosovski je brojSta vam to govori??? Ni meni se ne javlja zato sto to nije nikakva Crnogorka nego nasa mala…sa…Hoce klijantelu koja je ne zna odavde. Meni je poslala fotku na broj za koji ne zna da je moj,100% ona.
Mozda grijesim al 90% da je ona.
Ma tesko da je sta pokupio… Kondomi pucaju samo pocetnicama,znaci da je od nedavno u poslu i ne snalazi se jos uvijek. Svakako se testiraj na polne bolesti za mjesec,dva.veeeelika sansa je.. nisi jedini kome je kod nje pukao kondom, dal to namjerno radi ili ne neznam..
Imam i ja i Hrvatski,Srpski,Crnogorskih brojeva… Pa ona i ako jeste mala,meni jeste za pohvalu. Bolja od Crnke duplo a i od Sofije (sudeci po njenim fotkama sa Instagrama).Ne znam hahaha ovdje je nahvališe na sva zvona ali koliko sam vidio kosovski je broj
Ne mora značiti da je do cure možda je do njega ako nije stavio kondom kako treba ili je istekao rok itd ali slažem se najbolje nek se testira za svaki slučajMa tesko da je sta pokupio… Kondomi pucaju samo pocetnicama,znaci da je od nedavno u poslu i ne snalazi se jos uvijek. Svakako se testiraj na polne bolesti za mjesec,dva.
Ma kažem nahvalili je a kad je bila u Tuzli ja se javio nije nikad odgovorila a evo vidim još nekima istoImam i ja i Hrvatski,Srpski,Crnogorskih brojeva… Pa ona i ako jeste mala,meni jeste za pohvalu. Bolja od Crnke duplo a i od Sofije (sudeci po njenim fotkama sa Instagrama).
O tome ti i pricam… Mislim da se iavlja samo stranim turistima jer joj je pun kofer prica raje s foruma i tome slicno,mislim na malu koja se ovdje oglasavala.Ma kažem nahvalili je a kad je bila u Tuzli ja se javio nije nikad odgovorila a evo vidim još nekima isto
Ma izgleda da si nas pogrešno shvatio hahaha lik je pitao za onu sa egeO tome ti i pricam… Mislim da se iavlja samo stranim turistima jer joj je pun kofer prica raje s foruma i tome slicno,mislim na malu koja se ovdje oglasavala.
Nisam znam na koga mislis,Barbara sa EGE. Mislim da je to djevojka koja se prije ovdje oglasavala al nebitnoMa izgleda da si nas pogrešno shvatio hahaha lik je pitao za onu sa ege
Možda se i jest oglašavala samo ne znam hahaha ja sam je našao ne ege i tamo je imala dobre komentareNisam znam na koga mislis,Barbara sa EGE. Mislim da je to djevojka koja se prije ovdje oglasavala al nebitno![]()
ona ga je nabijala. Moram se testirati hahaMa tesko da je sta pokupio… Kondomi pucaju samo pocetnicama,znaci da je od nedavno u poslu i ne snalazi se jos uvijek. Svakako se testiraj na polne bolesti za mjesec,dva.
100% cura ic CGSta vam to govori??? Ni meni se ne javlja zato sto to nije nikakva Crnogorka nego nasa mala…sa…Hoce klijantelu koja je ne zna odavde. Meni je poslala fotku na broj za koji ne zna da je moj,100% ona.
Mozda grijesim al 90% da je ona.
Sta ova Barbara sa sisicama veci joj grudnjak a robe ha ha Ines je iz Banjaluke mis a Ena e to ne znamBarbara je djevojka iz CG. Znam i iz kog grada. Ali ne bih da pišem.
Jedno divno stvorenje. Imao sam bolji seks sa drugim djevojkama. Ali ona je toliko divna jedna djevojka. Bez obzira na sex od mene 10-ka.
Iskreno ja bih je sutra i ozenio (sto bi rekli).
Sa njom sam se osecao kao sa djevojkom. Bilo je tu i ljubljenja i mazenja i price. Ma sjajna. Ako uhvatit priliku. Definitivno moja preporuka. Ja sam bio sa njom pre mjesec - dva kad je bila u Tuzli.
Definitivno ona i Ena sa CoL. Dve najbolje cure naše sa kojima sam bio.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|