Ne bih rekao po slici ka whatsappsamo masažu radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih rekao po slici ka whatsappsamo masažu radi!
kako doci do nje, ne javlja se nikako 2 danaTuzla oglas sa EGE. Barbara, prelijepa djevojka crnogorka . Čista 10.
Sad je u Sarajevu, ali se ne javlja nikakoNema je više u Tuzli a i kad je bila ja sam pisao nije mi odgovarala
Kažem ti ja sam joj se javio jer sam vidio da je ovdje svi hvale a ima i pozitivne komentare na ege ali nije mi ništa odgovorilaSad je u Sarajevu, ali se ne javlja nikako![]()
TopNeko iskustva sa Mia Miona?
Koju Brazilku?Ljudiii
Pomagajte
Jebao sam ovu brazilku sa EGE . Puce mi kondom cim je usao prvi put. Sta da radim? Sta mislite koja je sansa da nisam nesto zakacio
Btw do pucanja kondoma obično dolazi ako se ne čuva kako treba ili se nepravilno stavi nije neko bezveze napisao uputstvo na pakovanju ali doduše ima i ljudi zbog kojih je neko i na šampon morao napisati da nije za pićeLjudiii
Pomagajte
Jebao sam ovu brazilku sa EGE . Puce mi kondom cim je usao prvi put. Sta da radim? Sta mislite koja je sansa da nisam nesto zakacio
Selma Miljacka zgrade+387 63 595 853 jel ko bio kod nje iskustva ?
Jest i Nejra ha ha ne bi dzaba lujkuImam broj od Nejre iz Tuzle ako neko želi razmjenu za isti grad!
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|