BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa ne bi bas rekao da je niskom nivou ali eto, ne mozes ocekivati u Kladnju ili Bugojnu i nekim malim gradovima da ih imas 30 da biras, ali svi veci gradovi su jako lijepo pokriveni.
U Sarajevu imas od 80 do 800 maraka, pa koliko para toliko muzike.
Sad imas Ruskinja u Holidayu 4-5 spremne ko puske, sve bolja od bolje.
Čak i same pišu sto te nema 🤣

Al vrijede svake marke, znaju svoj posao.

Pa ne bi bas rekao da je niskom nivou ali eto, ne mozes ocekivati u Kladnju ili Bugojnu i nekim malim gradovima da ih imas 30 da biras, ali svi veci gradovi su jako lijepo pokriveni.
U Sarajevu imas od 80 do 800 maraka, pa koliko para toliko muzike.
Sad imas Ruskinja u Holidayu 4-5 spremne ko puske, sve bolja od bolje.
nemosu tim sredinama ocekivat nijednu ne lupaj, cuj 30.. ponuda kod nas nikad losija, grad velicine sarajeva trea d aima bar 50ak aktivnih do koji mos svakodnevno doc, ima toliko oglasa ali cura nema toliko.. ako ne skontas procitaj nekoliko puta

nemosu tim sredinama ocekivat nijednu ne lupaj, cuj 30.. ponuda kod nas nikad losija, grad velicine sarajeva trea d aima bar 50ak aktivnih do koji mos svakodnevno doc, ima toliko oglasa ali cura nema toliko.. ako ne skontas procitaj nekoliko puta
Napisao sam da nije realno da ocekuje ni jednu a kamoli 30 u tim malim mjestima. Sto se tice Sarajeva ja sam zadovoljan trenutnom ponudom. To sto je nekome problem 100 eura da plati, to je vec druga prica

S obzirom da ta ista koja trazi 300eura radi po cijelom svijetu, da, trazit ce i ovdje 300eura.
Pricam o profi djevojkama.
Od domacih rijetko koja da vrijedi vise od 100eura, jos je usluga nikakva, tu se slazem.
Ove što kažeš "profi" naplaćuju različito, zavisno od zemlje u kojoj su trenutno. Npr.u Albaniji sat 150 a kod nas 200-250e. Imao sam par prilika biti sa njima, kad je tamo ta cijena ovdje druga

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh