BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

I da pojasnim. To uposte nije ONA DORA sto je nekad bila u Brcko iz BL. Ta je starija i puno deblja. Mozda ih mjesate. Ova je lijepa, raja, fima cura. Javite , se otiđite i uvjerite se sami. A o ukusima mrsavo, zgodno, debelo to neka svako za sebe procijeni. Meni licno je sve ok.
Pozdrav Laki, kako se moze doci do kontakta te Dore iz BC. Novi sam na forumu. Hvala

Meni sinic salje da je gore,ali i da ima Safetty guard i ja odistanem
Pa svaka ima nekoga, i ove domace isto tako imaju pratnju.
Sto se tice Ruskinja, auto je doveze pred zgradu, izadje covjek, otvori joj vrata, vidi ko sam sta sam i nas dvoje idemo u stan, ona se iz stana javi njemu da je sve ok i to je to.
Slicna je procedura i kada ides kod njih na noge, ne treba se bojat Ruskinja i njihove pratnje, oni su ovdje da rade i nikad nisam imao problema. Gori su ovi domaci klosari i ove kalasture

Pa svaka ima nekoga, i ove domace isto tako imaju pratnju.
Sto se tice Ruskinja, auto je doveze pred zgradu, izadje covjek, otvori joj vrata, vidi ko sam sta sam i nas dvoje idemo u stan, ona se iz stana javi njemu da je sve ok i to je to.
Slicna je procedura i kada ides kod njih na noge, ne treba se bojat Ruskinja i njihove pratnje, oni su ovdje da rade i nikad nisam imao problema. Gori su ovi domaci klosari i ove kalasture
Nema druze svaka pratnju .
Ruskinje u Holidayu nemaju pratnju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh