BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

I da pojasnim. To uposte nije ONA DORA sto je nekad bila u Brcko iz BL. Ta je starija i puno deblja. Mozda ih mjesate. Ova je lijepa, raja, fima cura. Javite , se otiđite i uvjerite se sami. A o ukusima mrsavo, zgodno, debelo to neka svako za sebe procijeni. Meni licno je sve ok.
Uvjerio sam se i ja u to, nismo uspjeli zbog vremena se dogovoriti, ali mi je sama rekla da je mijesaju s tom nekom drugom Dorom , ova je cura po meni izgledom top sto sam vidio na slikama, pa smo dogovorili druzenje za narednu sedmicu.

Uvjerio sam se i ja u to, nismo uspjeli zbog vremena se dogovoriti, ali mi je sama rekla da je mijesaju s tom nekom drugom Dorom , ova je cura po meni izgledom top sto sam vidio na slikama, pa smo dogovorili druzenje za narednu sedmicu.
Samo ako si u prolazu pokušaj, namjenski da dodes je rizično jer zna ispaliti za termin I posle se pravi luda, na kraju kad saberes put i cijenu mozes otići kod braziki ko covjek.

Ako je neko zainteresovan da umjesto mene ode sa jednom iz Tuzle neka mi pise u privatne poruke da mu sve objasnim detaljno i nije nikakva prevara ni nista slicno samo nemam vremena da odem a u jednu ruku mi se i ne ide i platio sam sat vremena ali nisam stigao otici i da ne objasnjajem sve ovdje pisite ako je ko zainteresovan u privatne poruke da vam sve objasnim

Ako je neko zainteresovan da umjesto mene ode sa jednom iz Tuzle neka mi pise u privatne poruke da mu sve objasnim detaljno i nije nikakva prevara ni nista slicno samo nemam vremena da odem a u jednu ruku mi se i ne ide i platio sam sat vremena ali nisam stigao otici i da ne objasnjajem sve ovdje pisite ako je ko zainteresovan u privatne poruke da vam sve objasnim
Ako si dao pare unaprijed halali ih slobodno, naletio brat na xbon 🤭

E bas ce cekat drugog ha ha

Jel ima ko da zna za sutra Subota 06.09.2025 ili 07.09.2025 Nedelja da ima svadba okolina Zivinice Lukavac Tuzla , platicemo 50 maraka pisite u dm za moj kontakt za saradnju

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh