To ide pretežno dva puta .Ljudstvo recimo kod ove ruskinje za sat vremena to je predpostavljam jedan metak ,jel se ko dogovarao ili doplacivao vise metaka![]()
Nisam nikad bio gdje je za sat vremena jedan metak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ide pretežno dva puta .Ljudstvo recimo kod ove ruskinje za sat vremena to je predpostavljam jedan metak ,jel se ko dogovarao ili doplacivao vise metaka![]()
Realno brate za jedan metak od 6 sekundi dat 5 stoja ,nije realnoTo ide pretežno dva puta .
Nisam nikad bio gdje je za sat vremena jedan metak
U sat vremena ti idu dvije završniceLjudstvo recimo kod ove ruskinje za sat vremena to je predpostavljam jedan metak ,jel se ko dogovarao ili doplacivao vise metaka![]()
Ma samo pola sata i to obarat sa 150€ na 120€. Sat je njihova ubleha jer znaju da u vecini slucajeva ne mozemo ispalit dva metka za sat. Osim ovih momaka sto imaju 18,19,20god. Zato cesto i pitaju koliko nam je godina.Realno brate za jedan metak od 6 sekundi dat 5 stoja ,nije realno![]()
Ja sam bio kod Dore. 2x. Prvo cura nije toliko debela kako neki govore. Ima viska kila ali bolje je to nego da je anoreksicna i memas za sta uhvatiti. Dora ima extra sise, dupe, jako lijepa, uredna. Pusenje je vrhunsko a sex je do Vas. Sve se mozete dogovoriti.Neko recenziju za Doru iz Brckog, da je skoro bio da vidim vrijedi li ici veceras jer imam 2 sata voznje u jednom pravcu
I da pojasnim. To uposte nije ONA DORA sto je nekad bila u Brcko iz BL. Ta je starija i puno deblja. Mozda ih mjesate. Ova je lijepa, raja, fima cura. Javite , se otiđite i uvjerite se sami. A o ukusima mrsavo, zgodno, debelo to neka svako za sebe procijeni. Meni licno je sve ok.Ja sam bio kod Dore. 2x. Prvo cura nije toliko debela kako neki govore. Ima viska kila ali bolje je to nego da je anoreksicna i memas za sta uhvatiti. Dora ima extra sise, dupe, jako lijepa, uredna. Pusenje je vrhunsko a sex je do Vas. Sve se mozete dogovoriti.
Samo mi treba info da li spada u rizicnu skupinu?Pls ako mogu iskustva
060 34 75 896
Milica Sarajevo, Independent | City of Love
Ako si za diskretno druženje javi se na wtsapp ili viber +387 60 34 75 896cityoflove.com
Ti si glupson koji ne zna da plaćaš ESKORT za vrijeme, a ne za seks.Realno brate za jedan metak od 6 sekundi dat 5 stoja ,nije realno![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|