on je jebac na paklice, ili ti baterijeTi si vjerovatno brojeve nasao na putu , neko napisao broj i naveo radi usluge za novac , sreca pa dolaze strankinje .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je jebac na paklice, ili ti baterijeTi si vjerovatno brojeve nasao na putu , neko napisao broj i naveo radi usluge za novac , sreca pa dolaze strankinje .
ni ti nisi cuo za search opciju..Ima li ko da opise iskustvo sa Snjezom iz Banjaluke? Bio bih vrlo zahvalan.
Siromasan je opis, trazim nekog detaljnijegni ti nisi cuo za search opciju..
E to stari reci mu, sve neki jebaci ko fol a svi se stisli, niko broja ne da ko da su im zene a ne cure koje se bave timznaci jebac na paklice, jebes njih 30 razlicitih ha, ili ti 11 kako god.. ma moronu mos to ovoj djeci pricat sve te bajke.. ko zivi u tz i ima love za kurve zna d anema toliko picaka da rade za pare a da uz to i valjaju necem.. cak ni na kantonuu.. i ti ces u razmjenu dat sad neke brojeve koje kao nema niko sem tebe, idi ba umij se.. i razbudi se
Brate ovo je forum gde se ocenjuju devojke i dame info. Broj je jedina lična info eto da lik može stupiti u kontakt. Čuj broj zauzvrat.....šta je ovo trgovanje???? S ne da lik broj ako ti njemu ne daš zauzvrat??? Šta ako lik nema broj zauzvrat?? Debilizam na najvišem nivou brt iskreno!Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.
jesil bio kod Sare kakva je i mene interesujeKo je sara iz Doboja sa as oglasa?
ko je ova sa alipasinog? moze malo vise info?Ajd jebaci evo vam par br. a ako niste supci i vi cete poslat meni privatno bar jedan broj.
+38762520411 mrsava Alipasino, 50 pusi, 100 u autu brzinski nema smjestaj.
+387 62 706 210 Martina Visoko 100 km nema svoj smjestaj.
+387 62 448 125 Zenica
+387 60 35 48 736 Bugojno
Nisu neke ribe i komadi al i cjena je OK
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|