Koja je maja? Koliko godina jel vrijedi štaNisam ja, ali sam bio kod Maje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je maja? Koliko godina jel vrijedi štaNisam ja, ali sam bio kod Maje
Da li neko zna neku iz B luke casrim sa 300 KM a da nije oglas. Može i starija.Ako ti ne odgovori na ova dva dacu ti ja treci broj taj ce biti ok 100%
Taman jeNEKO RECENZIJU ZA ONU STARAU IZ OSJEKA VALALI ISTA MISLIJO OTICI
Razočaravajuće, sve skoro salju istu lokaciju, slike sve različite salju. Sad o cemu se radi nije mi se dalo isprobavati, ne mirise mi dobroMostar ove sa EGE , vrijedi li ijedna nesto ih previse, neobično..![]()
Ma standardnoRazočaravajuće, sve skoro salju istu lokaciju, slike sve različite salju. Sad o cemu se radi nije mi se dalo isprobavati, ne mirise mi dobro![]()
Tamo u Kneza Branimira lokacija..na video poziv se javlja neka Kineskinja..sad ove brazilke navodne nezzRazočaravajuće, sve skoro salju istu lokaciju, slike sve različite salju. Sad o cemu se radi nije mi se dalo isprobavati, ne mirise mi dobro![]()
taj dole broj ispod, romkinja, fino te doceka samo ima ker u stanu ja sam mislio da ce mi ga odgrist
Da li je ko bio u Sarajevu kod ovih?
Da, nesto nerealno.. je isao ko u skorije vrijeme?Mostar ove sa EGE , vrijedi li ijedna nesto ih previse, neobično..![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|