Da ovo nije Aldijana iz MostaraZgodna crna Hercegovka Banja Luka
063 763 545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ovo nije Aldijana iz MostaraZgodna crna Hercegovka Banja Luka
063 763 545
Ne treba da se zalijecete bezveze trazi xbon![]()
Sarajevo - Mlada iskusna cura - Seks - Ljubavni oglasnik: BiH - Bosna i Hercegovina
Ljubavni oglasnik BiH - Bosna i Hercegovina. ZA SVE INFORMACIJE JAVITE SE NA WHATSAPP: +387 65 772 039bih.ljubavni-oglasnik.net
Ima li neko iskustva??
Prevara, ova je sa makroom sacekuse pravila i otimala pare, pisalo se vec o njoj ima deset profila.Jasmina Sarajevo, Independent | City of Love
No Fake im real Balkan girl!!! Ako si za nezaboravno,ugodno i diskretno druzenje ja vi mi se !!!cityoflove.com
Ko je sad ova sa Čaršije?
Ja sam bio kod djevojke ove djevojka je sasvim ok,dogovor lako sama je djevojka odradi posao kako se dogovorite,ja sam licno bio kod djevojke prije dva dana djevojka je ok, stvarno neznam zasto ovo ima dvojica, trojica sto pisu za ovu djevojku i ja sam bio procitao na ovom forumu za ovu djevojku i otisao sam i uvjerio sam se da je to laz sto ova dvojica, trojica pisu djevojaka je sasvim ok najbolje odete gospodine licno i uvjerite se srdacan pozdravJasmina Sarajevo, Independent | City of Love
No Fake im real Balkan girl!!! Ako si za nezaboravno,ugodno i diskretno druzenje ja vi mi se !!!cityoflove.com
Ko je sad ova sa Čaršije?
ajde ne seri kvake, prosetaj, istina je sto pisu.. mozda neka se prefarba, zamijeni id i nek proba ponovo, inace smotala je kabloveJa sam bio kod djevojke ove djevojka je sasvim ok,dogovor lako sama je djevojka odradi posao kako se dogovorite,ja sam licno bio kod djevojke prije dva dana djevojka je ok, stvarno neznam zasto ovo ima dvojica, trojica sto pisu za ovu djevojku i ja sam bio procitao na ovom forumu za ovu djevojku i otisao sam i uvjerio sam se da je to laz sto ova dvojica, trojica pisu djevojaka je sasvim ok najbolje odete gospodine licno i uvjerite se srdacan pozdrav
Nisam skonto mozes li nam reci jesil ti bio ili ?Ja sam bio kod djevojke ove djevojka je sasvim ok,dogovor lako sama je djevojka odradi posao kako se dogovorite,ja sam licno bio kod djevojke prije dva dana djevojka je ok, stvarno neznam zasto ovo ima dvojica, trojica sto pisu za ovu djevojku i ja sam bio procitao na ovom forumu za ovu djevojku i otisao sam i uvjerio sam se da je to laz sto ova dvojica, trojica pisu djevojaka je sasvim ok najbolje odete gospodine licno i uvjerite se srdacan pozdrav
Da ja sam bio kod djevojke i sve je ok bilo stvarno neznam zasto ovo pojedini dvoje troje sto pisu a to sto posto u istom timu pa Pisi ja sam napisao samo svoje da sam bio kod djevojke ok je sve bilo nikakva prevara nije djevojka zavrsi posao ok je sve bilo inace ovaj forum je postao katastrofa i ne zelim više pisati ovdje vidim ovdje pojedini ljudi Pisi sami o sebi nego sam samo htjeo napisati i ja sam na forumu procitao i htjeo Licno da vidim i dogovorio se s djevojkom i otisao prije dva dana i sve je ok bilo toliko od meneNisam skonto mozes li nam reci jesil ti bio ili ?
I otvorio si nalog skoro da bi nam to napisao.Da ja sam bio kod djevojke i sve je ok bilo stvarno neznam zasto ovo pojedini dvoje troje sto pisu a to sto posto u istom timu pa Pisi ja sam napisao samo svoje da sam bio kod djevojke ok je sve bilo nikakva prevara nije djevojka zavrsi posao ok je sve bilo inace ovaj forum je postao katastrofa i ne zelim više pisati ovdje vidim ovdje pojedini ljudi Pisi sami o sebi nego sam samo htjeo napisati i ja sam na forumu procitao i htjeo Licno da vidim i dogovorio se s djevojkom i otisao prije dva dana i sve je ok bilo toliko od mene
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|