Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I mene bas zanimaJel ima neko da je bio u Brckom kod neke koja trenutno radi. Info moze u pp.
Moze kontakt od nje?Da li Dika, Dixy jos radi? Znam da sad konobarise u Sydney caffe u Tuzli, ali do prije dvije godine moglo se za 100km.
Naravno,samo ne znate koja je upitanju ,a broj je uvijek tu postavi ga na svoj oglasPa mozes li ti naci broj tu ako postoji?
Brate imas li tu Minie da je vidim il se dog sa njom, mnogo je hvale na forumu?Sutra su u Sarajevu, a pored njih ima i Minie koja je uvjek tu i odradi posao top niti zuri niti ista.
Druze kako kontaktiras sa njim i slike kako slat kad broj nema ni viber ni wacapOvako dobijes upute kad joj se javis!!!
Poštovanje.
Za nastavak razgovara i informacije potrebno poslati jasan selfi sa dva prsta pored desnog uha(slika lica sa dva prsta pored desnog uha) da znam da se radi o ozbiljnoj osobi a ne nekome ko ubija dosadu ili je maloljetna osoba.
NE ODGOVARM NI NA KAKVO PITANJE DOK NE POSALJETE SLIKU KAKO JE NAVEDENO I NE POSTAVLJAJTE NIKAKVO PITANJE BEZ SLANJA SLIKE
Ako ovaj uslov ne odgovara molim bez ikakvog pisanja i pametovanja.
BEZ BONOVA PLAĆANJE PO DOLASKU NA RUKE.
Hvala na razumjevanju.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |