Ana - Seksi portal
Devojka mlada zgodna,zeljna druzenja sa muskarcima te zove da se druzimo u mom stanu u Brckom.Kontaktiraj me na WATS APP +381659002881

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko joj je godina?Bio večeras. Žena je tu u Brčkom do utorka. Prijatna, uredu izgleda. Male sise. Ali uredna.Ana - Seksi portal
Devojka mlada zgodna,zeljna druzenja sa muskarcima te zove da se druzimo u mom stanu u Brckom.Kontaktiraj me na WATS APP +381659002881seksiportal.com
potrebno je njoj jebat mamu.. mrss to bolan u pm... nek joj tata salje selfijeOvako dobijes upute kad joj se javis!!!
Poštovanje.
Za nastavak razgovara i informacije potrebno poslati jasan selfi sa dva prsta pored desnog uha(slika lica sa dva prsta pored desnog uha) da znam da se radi o ozbiljnoj osobi a ne nekome ko ubija dosadu ili je maloljetna osoba.
NE ODGOVARM NI NA KAKVO PITANJE DOK NE POSALJETE SLIKU KAKO JE NAVEDENO I NE POSTAVLJAJTE NIKAKVO PITANJE BEZ SLANJA SLIKE
Ako ovaj uslov ne odgovara molim bez ikakvog pisanja i pametovanja.
BEZ BONOVA PLAĆANJE PO DOLASKU NA RUKE.
Hvala na razumjevanju.
Nema je na oglasima, moze kontat ali samo ppMoze kontakt ili link ako je ima na oglasima?
55 i oce 100 eura za sat vremena HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA picka joj ko olukKoliko joj je godina?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|