BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
To brate, to su informacije koje nam trebaju jos samo da mi posaljes kontakt te ruskinje i et sta ima jos sto bi mi preporucio..
U pravu si

Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
Kontakt pp ako moze?

Zdravo,

Živim vani i dolazim u Sarajevo na par nedelja. Iznajmiću neki stan i tražim po mogućnosti mlađu devojku koja dolazi na adresu.

Ako ima takvih ovdje ili ako neko poznaje neku, bio bih zahvalan.

pozdrav

ima li ovdje neka dama a da je blizu granice sa Slavonskim Brodom ?
po mogucnosti da dolazi na adresu
da li netko mozda poznaje neku ?

moze i na PP

hvala

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh