DarkSpirit43
New member
Nesto konkretno do 35 god banjaluka i okolina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imene zanima ili kod koje pre otici koja jebolja....kontat molimKakve su trojke kod crnke i sofije ima li neko iskustva?
To brate, to su informacije koje nam trebaju jos samo da mi posaljes kontakt te ruskinje i et sta ima jos sto bi mi preporucio..Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
Preko puta suda 30Raja gdje ima u Sarajevu pojeftino iznajmit sobu na sat il dva do nekih 30 KM ako ima?
Bezveze trojka, jednu je es dok druga gleda…Kakve su trojke kod crnke i sofije ima li neko iskustva?
Imas li kontaktjel bio ko sa sarom doboj kakva je iskustva isplatil se ici
Moze i meni brojAko imas broj drug salji
Kontakt pp ako moze?Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
Imam nesto iz Zenice, javi se u ppNista zenica ??
Koja je to? Moze ppMirana viberu Srebrenik iskustvo neko?
Moze brojKoja je to? Moze pp
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |