Kad ćeš meni poslati razmjenu za kontakt koji sam ti dao???Brčko, Orašje, Srebrenik, Tuzla, Bijeljina, Gradačac.. razmjena hitno, samo kvalitetni kontakti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ćeš meni poslati razmjenu za kontakt koji sam ti dao???Brčko, Orašje, Srebrenik, Tuzla, Bijeljina, Gradačac.. razmjena hitno, samo kvalitetni kontakti!
Pricamo itekako o istoj osobi.Ocigledno ne pricamo o istoj osobi, posto vidim ds ne znas ni cijenu niti ista drugo.
Posto si bio i vidim nisi zadovoljan. Mozes mi samo napisati na kojem dijelu tijela ima tetovazu?Pricamo itekako o istoj osobi.
Nisam bio, javio se jesam, kada mi je rekla uslove i slike poslala, sve mi je jasno bilo. Ne vrijedi ni 100 maraka.Posto si bio i vidim nisi zadovoljan. Mozes mi samo napisati na kojem dijelu tijela ima tetovazu?
Kakva je ona plavusa 40+ iz Banja Luke
Ima oglas na malim oglasima
Zivi tamo kod audi servisa
BioJesi bio? Kakva je?
Bio
Moze li kontakt njen?Jest 40+, ali to plus je 20
Ma nikakva brate...
Imas li sta za derventu?Neko Doboj i okolina? Razmjena provjerenih brojeva
Nemam, imas na oglasima.Moze li kontakt njen?
Bravo momak.Hvala na preporuci svima, ko zaista zeli dobar provod u Sarajevu neka se javi dami 061460912 sve preporuke i pohvale brz lagan dogovor usluga vrhusnka
Nije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.Bravo momak.
Ovo su konkretne stvari zbog ceg i jeste ovaj forum, momak bio, ostavio preporuku i broj pa ko zeli nek proba.
Kome se ne sviđa i kome skupo niko ga ne tjera...ako neko ima lhepsu i jeftiniju onda brate i ti ostavi komentar i kontakt te cure i top...
Ne mogu ga naci,koji je Nick i na kojim oglasima tacnoNemam, imas na oglasima.
de mi boga ti reci kakva je ruskinja i kako si oborio cijenu tako. slala mi je slike al nedam 150 eura za pola sataNije problem sama recenzija, nisu svaciji ukusi isti.
Problem je kada pravi profil i sama sebe reklamira.
Niti je dama u pitanju, niti je dogovor lagan, a o cijeni da ne govorimo.
Na otoci cura od 19 godina radi za 150, Maja iz Lukavice 150, ona kod Ekonomske uzima 80, ona sa Vraca 130
Minie, Crnku i Sofiju da ne spominjem. Sve bolje od nje u svakom pogledu, ova hoce 300 za jedno svrsavanje, jestel realni ljudi?
Za 300 i rucak da spremi i ves da opere.
Dok je ovaca bit'ce i vune, ja sinoc Ruskinju posjetio u Holiday- u za 100km, jer se ovakvi istrose na ove nazovi dame pa onda ostale obaraju cijene.
Samo naprijed!
Javi se u ppde mi boga ti reci kakva je ruskinja i kako si oborio cijenu tako. slala mi je slike al nedam 150 eura za pola sata
Ne nasjedajte, varalica obična,dobije broj,i samo se ušutiBrčko, Orašje, Srebrenik, Tuzla, Bijeljina, Gradačac.. razmjena hitno, samo kvalitetni kontakti!
Ma taj je isti ko onaj VladSpes kako ima nick isti on varalica lazovNe nasjedajte, varalica obična,dobije broj,i samo se ušuti
VladSepes ista varalicaMa taj je isti ko onaj VladSpes kako ima nick isti on varalica lazov
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|