dvadesdvojka
Member
Jesam ja brate, klasična masaža 100 KMJel neko bio kod ive na masazi (mostar)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam ja brate, klasična masaža 100 KMJel neko bio kod ive na masazi (mostar)
Skuplja nego u hotelu sa 5 zvijezdica , u čemu je fora ?Jesam ja brate, klasična masaža 100 KM
Čak ni ručni rad za te pare?Ma stvarno ima tijelo top al to je sve, malo te provalja kroz ruke i hajmo gas kaze ima musteriju
Ma ko tu spominje muvanje, muvanje je danas najlakse. Problem je isto sto bi one da se kresnu al da im ne udje.Ma nije ni smuvanje problem. Problem je stabilan brak. Muskarac ce zrtvovati svoju sreću za porodicu. Žena će žrtvovati porodici za svoju sreću.
Ma kakav ručni rad, pustila muziku do daske, ne možeš ni pričati s njom a ne nešto drugoČak ni ručni rad za te pare?![]()
Bježi djavle još da mi se ti svidiš, pa da se navučem kao na ove kurve️Mlada atraktivna TRANSICA
️
Danas u Sarajevu centar od 16 do 21h
Whatsapp samo 062606408
Hahahahah,pa iskreno da ti kažem svaki koji je bio kod mene postao je stalni,znaš kako kažu trandze najbolje pušeBježi djavle još da mi se ti svidiš, pa da se navučem kao na ove kurve
Tako je svaki 3 voli kuracHahahahah,pa iskreno da ti kažem svaki koji je bio kod mene postao je stalni,znaš kako kažu trandze najbolje puše![]()
Znam znamTako je svaki 3 voli kurac![]()
Bio ja sta da ti kazem usluga top neki pisu ovako neki onako a zna kurvica22 da se nemoze ni svakome svidjat kao ni vi njojje li ko bio kod Amre u Tuzli da li imate kakve utiske sa njom?
Tecni azot kod dermatologaZna li neko kako rijesiti ove virusne bradavice dole?
Imas derma krema se zove ili prasak i to je toZna li iko kako se riješiti ovih virusnih bradavica tamo dolje?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|