Zar ona nije uhapšena u Zenici? A neki dan sam vidio da je donesena i presuda protiv nje.EMINA VESELJAK IZ ZENICE ONA RADI NEUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar ona nije uhapšena u Zenici? A neki dan sam vidio da je donesena i presuda protiv nje.EMINA VESELJAK IZ ZENICE ONA RADI NEUM
Zajebava te lik. Ta je pala od policije prije neki dan.daj te od emine veseljak broj
PrevaraaaaaaMomci znate li nešto o ovom oglasu?
Da li je prevara?
Može i meni istoIma li neko broj od Belme sa vogoscanske petlje
nije nasa buraz. crnkinja top. mislim da je iz KolumbijeJel naša cura ili strankinja?
a nije buraz to ta milica. znam na koju mislis i ona je bezveze al ova druga je crnkinjamilica s otoci vara
kad sam bio kod uzela odma pare nije htjela polo i polo popusila 1 min
3 min s zastitom samo sto sam je u toku pitao da ona bude na meni odma me izbacila pare sam htjeo nazad ali nisam dobio istjerala me s nozem iz stana nije normalna luda za 5 min zijanio velike pare
Ma prevara ba, trazi xBon..Neko bio kod Ene sa sexi adresara? Mostar-sarajevo-tuzla bude ..
Ma jeste, bio sam kod nje vise puta, samo se ne javlja na svoj broj. Cura je top i bira mušterije.nije nasa buraz. crnkinja top. mislim da je iz Kolumbije
u brate ta koja je crnog tenaa nije buraz to ta milica. znam na koju mislis i ona je bezveze al ova druga je crnkinja
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|